Sayfa 65/269 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 513 - 520 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

1. Gecenlere de ısyatırım la gorustum Baska bir konu ıcın aramıştım. Aramıslen bırlesmeyı de sorayım dedim bırlesme de potansiyel olarak biz trkcm ı begenıyoruz dedi ve hisse 4 TL nın Uzerınde islem görüyordu
    Takibe aldım ama ne hikmetse gozu topraga bakıyor

2. o halde bugün alanların durumunu da izah edermisin ...bu gün alan mecbur yeni şişe ortağı mı olacak...öyle şey yok...soda aldım bu gün mesela...ben şimdi ne aldım soda mı yeni şişe mi...yanlış biliyorsun bence..

3. TSPB Başkanı Keler, önemli nitelikte işlemler maddesi ile birleşme, bölünme, tür değiştirme ve imtiyaz maddelerinde sadeleşmeye gidildiğini bildirdi.

Ayrılma haklarından kimin yararlanacağı konusunun önceki düzenlemede yeteri kadar belirli olmadığını ifade eden Keler, daha önce kıstas olarak kullanılan son 30 gün işlem fiyatı yerine yeni düzenlemeyle "adil fiyat" kavramının getirileceğini söyledi. Keler, adil fiyata SPK'nın karar vereceğini, ayrıca adil fiyatın, bu yöndeki kararların kamuya açıklandığı tarihte sahip olunan paylar için kullanılacağını aktardı.

Yatırım fonları ile ilgili tüzel kişiliklerde gayrimenkul girişim sermayesi fonlarının tapu ve ticari sicil gibi işlemlerinde bazı aksamalar yaşandığına dikkati çeken Keler, bu durumun da tasarıda ele alındığını söyledi.

4. adil fiyatın kmuoyuna acıklandığı tarihte sahip olunan paylar için geçerli...yani daha birleşmenin sadece iradesi açıklandı...daha spk onay var şirketlerin gk kararlar var..fiyat tespiti var bu fiyatı her şirketin kabulü var...var da var...fiyat belli olmadan ayrılma karar verilemez

5.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    o halde bugün alanların durumunu da izah edermisin ...bu gün alan mecbur yeni şişe ortağı mı olacak...öyle şey yok...soda aldım bu gün mesela...ben şimdi ne aldım soda mı yeni şişe mi...yanlış biliyorsun bence..
    Arkadaşım kamuya birleşme açıklandıktan sonra soda yada trakya alıyorsan şişe olacağını biliyorsundur...
    İlgili kanun öyle diyor lakin kanun Şubat ayında değişti bunlar Ocak sonu kamuya açıkladı...şirket olarak ilgili kanun bizi alakadar etmez diyebilirler .... yatırımcılar da bu kanun birleşme duyurusundan sonra çıktı bizi alakadar etmez diyebilir....
    MADDE 26 –*6362 sayılı Kanunun 24 üncü maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“MADDE 24 – (1) 23 üncü maddede belirtilen önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantısına katılıp da olumsuz oy veren ve bu muhalefeti tutanağa geçirten pay sahipleri, paylarını halka açık ortaklığa satarak ayrılma hakkına sahiptir. Kurul, halka açık ortaklığın niteliğine göre, ayrılma hakkını, ayrılma hakkına konu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı tarihte sahip olunan paylar için kullanılabilmesine ilişkin esasları belirlemeye yetkilidir. Halka açık ortaklık bu payları pay sahibinin talebi üzerine, Kurulca belirlenecek esaslara göre adil bir bedel üzerinden satın almakla yükümlüdür. Kurul, ayrılma talebine konu payların ortaklık tarafından satın alınmasından önce diğer pay sahiplerine veya yatırımcılara önerilmesine ilişkin usul ve esasları düzenleyebilir.

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

6. işte bu gün alan için daha süreç var...gk serh koyabilir falan

7.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    adil fiyatın kmuoyuna acıklandığı tarihte sahip olunan paylar için geçerli...yani daha birleşmenin sadece iradesi açıklandı...daha spk onay var şirketlerin gk kararlar var..fiyat tespiti var bu fiyatı her şirketin kabulü var...var da var...fiyat belli olmadan ayrılma karar verilemez
    Zorlama yorum yapmanın gereği yok...
    Spk daha düzenleme yapacak öyle tebliğ edecek

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

8. şişe olacagını nerden bileyim şirketler gk karar aldı spk bunu kabul mü etti...daha ortada bir şey yok resmi olarak

Sayfa 65/269 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •