Sayfa 65/1001 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    19 veren banka varmi bilmiyorum ama teb 18 veriyor marifetli hesapta . 500 bine günlük 230 tl net verir . Aylikta 7000 eder. 19 verirse stopaj %15 e çıkarsa daha az alır.
    hocam viop pay vadelide gecelik tutsak aylıkta aynı faiz getirisini vermezmi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    NETLİĞE KAVUŞSUN..EREGLİ ve başka 2-3 şirketin temettüsü 24 mart çarşambaymış.

yani çarşamba sabahı bu yüzden endeks ve hisselerde temettü etkisi olacak

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bu viop un içine ne koydularsa, tadına bakan bırakamıyor. belkide çok kişi emekli olmuştur onu bilemeyiz tabii...
    Kumarın doğasında sevk var. Belki makina yok ama her daim atılan jetonlarimiz var.Hastalik burdan geliyor kolay para..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ne maç oluyor be...rize kök söktürüyor gs ye...ve 4-3 önde...

5. bu iş tabi pandemi yüzünden fırıncının berberin ve meşhur Z kuşağının işine yarıyor, fena parlatıyorlar bu BTC yi, gram altına da o derece çaktılar aşağıya, altın ve BTC sokakta ters kalan itler gibiler,..
    baya bir gram altıncı zede var,.. BTC de işin sonunda öyle olacak, tarihini verecem burada, tabi önce elon la bir konuşacam, mars çocuğuyla

tabi teknik analiz olarak, hahhahahaa
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6. resim olmadan nasıl hayat olmaz ise, teknik analiz olmadan borsa olmaz, analiz var analiz var,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

abd endekleri yeni zirveleri zorluyor....dow da artıya geçer birazdan ilginç günler gebe.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Kumarın doğasında sevk var. Belki makina yok ama her daim atılan jetonlarimiz var.Hastalik burdan geliyor kolay para..
    gerçekten söyledim. tamam borsa alışkanlığı olabilir ama borsa sadece viop demek değilki... bu oyunda batmayan varmı merak ediyorum. bunuda bir yakınımın viop ta neler batırdığını bildiğim için. benim borsa hayatımı ikiye katlamasına rağmen hala dibini bulmaya çalışıyor. onun için bunun içine ne koydular diye sormuştum

Sayfa 65/1001 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •