Dayı bende insha ventures hikayesini sevdim ve sadece 200 milyon dolar gibi komik bi pd olduğu icin
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dayı bende insha ventures hikayesini sevdim ve sadece 200 milyon dolar gibi komik bi pd olduğu icin
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Birincil piyasaya çok da gerek yokmuş aynı fiyat ana tahda Cengiz hikaye şirket hikaye bir hisse bu kadarda sahipsiz kalmaz yazıklar olsun 1.35 hedef fiyatım verip birdaha bu hisseye bakmayacağım bile bir sürü hisse uçtu gitti yazık
Bazen düşünüyorum borsa akıllı insan işi değil sanırım biraz aptal olmak lazım gitip 35 milyon lot 1.35 almak sonrada millete 1.21 ortalama ile 38 milyon lot dağtılmasını izlemek lazım bu kafa olmaz ise işimiz zor
Burada yazanlar gerçek hisse sahibi mi yoksa algı mı yapıyorlar !! Bedelleden önce 100 milyon lotları alan insan ve bunu almaya gücü olan insan aptal mı ! Geçen gün 1.24 den 1.37 tavana kadar hisseleri alan aptal mı ! Takaslarda ciddi lot alındığı görülüyor , alıp bekleyen kazanır , burada algı yapıp insanları zarara uğratmayın ve kimse burada yazılanlara göre alım satım yapmasın arkadaşlar Daha önce TSKB tahtasında da nasıl önce mal alınıp sonra 1 TL den 3 TL ye götürüldüğünü gördük onun için herkes kendi kararını kendi versin ve buradaki yazılara göre psikolojinizi bozmayın. Y.t.degildir
KAP: ZRY [ALBRK ] ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1030266
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2022-05-13
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Sermaye artırımına aracılık
ettiğimiz Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin rüçhan haklarının
kullanılmasının ardından kalan 38.628.481,357 adet payının 13-16 Mayıs 2022
tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan Borsa İstanbul Birincil Piyasada
satış işlemleri bugün itibari ile tamamlanmıştır.
Saygılarımızla,
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Evet, artık düşüşe bahane edilebilecek bir şey kalmadı
İlk hedef 1.44 (bedelli süreci teorik açılış fiyatı), vade 1 ay!
Sonrasını oraya gelince değerlendiririz.
YTD
Albrk dolar grafiği:
https://www.hizliresim.com/gx33j49
Bugünkü kapanış fiyatı: 8.1 cent
2008 krizi dibi: 20 cent civarı
2017 sonrası max fiyat: 30 cent civarı
2007'de halka arz fiyatı: Yaklaşık 60 cent
Tüm zamanların max. fiyatı: Yaklaşık 90 cent (2007 sonları)
Tüm zamanların min. fiyatı: Yaklaşık 8 cent (2022 bedelli süreci, yani son 1 ay!)
YTD
Yer İmleri