EREGL
fişini çektiler iyide ettiler zira piyasanın içine ettiydi
EREGL
fişini çektiler iyide ettiler zira piyasanın içine ettiydi
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
İstanbul Havalimanı'nda tüm uçuşlar kar nedeniyle durduruldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Uğur Mumcu'ya Tanrıdan rahmet dilerim.
VATAN evlatlarına
O zamanda üzüldüm şimdide okuyup anlayarak çok çok üzülüyorum.
Hele bu dönemde
Birbirimizi kırdırmaya çalışanlar bu kadar futürsüzca ortadayken.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Rusya borsası -7.75%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İstanbul Valisi Yerlikaya: İstanbul’da kar yağışı akşam saatlerinde yoğunlaşacaktır. Ulaşımdaki aksamalar dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşlarında nöbetçi personel bırakılmak suretiyle mesailer 15.30'da sona erecektir
Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İstanbul Havalimanı istikametinde yaşanan kaza sebebiyle yol trafiğe kapatıldı
Vali Yerlikaya: İkinci bir duyuruya kadar; Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir, Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur
Yer İmleri