Sayfa 650/1002 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

EREGL

fişini çektiler iyide ettiler zira piyasanın içine ettiydi
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

İstanbul Havalimanı'nda tüm uçuşlar kar nedeniyle durduruldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş'ın sözleri nedeniyle Tele 1'e 5 kez program durdurma ve üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uyguladı. Aynı ihlalin tekrarları halinde kanalın lisansı iptal edilebilecek
    Tek yanlı kararlarıyla onlarada uğurlar olsun.

ATAM'a dil uzatanlara laf yok.

Dilini kaparırımlara laf yok.

Demokrasiyi hiç anlamayanlarla yol alınmaz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Uğur Mumcu'ya Tanrıdan rahmet dilerim.

VATAN evlatlarına

O zamanda üzüldüm şimdide okuyup anlayarak çok çok üzülüyorum.

Hele bu dönemde

Birbirimizi kırdırmaya çalışanlar bu kadar futürsüzca ortadayken.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Rusya borsası -7.75%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İstanbul Valisi Yerlikaya: İstanbul’da kar yağışı akşam saatlerinde yoğunlaşacaktır. Ulaşımdaki aksamalar dikkate alınarak kamu kurum ve kuruluşlarında nöbetçi personel bırakılmak suretiyle mesailer 15.30'da sona erecektir

Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında yaklaşık 30 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. İstanbul Havalimanı istikametinde yaşanan kaza sebebiyle yol trafiğe kapatıldı

Vali Yerlikaya: İkinci bir duyuruya kadar; Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir, Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur

Sayfa 650/1002 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •