Sayfa 650/1000 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Vıop XLI

1. İç Anadolu bölgesinde yaşayan mütedeyyin var mı aramızda.. en iyisini o arkadaşlar bilir.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hükümet ikiz dolar çıkarıp elinde döviz tutanlara yüzde 10 vergi getirmeli ....Yani sadece ithalat yapan şirketler verilecek....diğer tüm kişi firma bazlı olanlara Türkiyenin çıkardığı dolara endekli para verilmeli....diyen bir forum grubu var .....Böyle bir işlem yapılsa ne olur arkadaşlar .....

3.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Ben de sizin gibi düşünüyorum ama bugünkü açıklama bekleneni veremeyebilir.
    1-Tüfe'ye endeksli tahvil (En az 1 yıl vade mesela)
    2-Tüik'deki görev değişimlerinin neden yapıldığı anlam kazanıyor.
    3-Tüfe hesabındaki sepeti oluşturan ürün listesi artık yayınlanmayacak enflasyon hesabının nasıl yapıldığını kimse bilemeyecek ve itiraz edemeyecek.
    4-Vade sonunda hükümet diyecek ki enflasyon %15 sen de %15 faiz alacaksın. Gerçek enflasyon isterse %150 olsun

Haaa eğer bu yukarıda dediklerim gibi olmaz ve 3 ayda %60-70 net faiz verirse ben de hisse-fon-döviz ne varsa satar süper bonoyu alırım.
    Böyle bir bono çıksa bile herkese değil dövizini, altınını getirene çıkar. Hisseyi satıp TL getirip de alamazsın. Ben salt enflasyon korumalı bononun hiçbir işe yarayacağını düşünmüyorum ama hem kur korumalı hem enflasyon korumalı çıkarsa bir etkisi olabilir.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

4. 400mlr dolar kımde varmıs bırakın bu işleri abi ne demek o kadar para bıraz hesap yapın
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    400mlr dolar kımde varmıs bırakın bu işleri abi ne demek o kadar para bıraz hesap yapın
    Ortaya atan da çok güvenilir bir insan 😂

6. Bisiklet fiatlarına göre dolar 17 normal. Her sene 100 dolar civarında oluyor.

Bir milyoncuya gittim ahşap ve cam ürünler pahalı ama Çin'den gelen ıvız zıvır mallar genele ucuz, Porselen de ucuzdu ama çok kalitesizdi. Havaleli şeyler de bana pahalı geldi, mesela kartondan hediye veya saklama kutusu 60 TL idi.

Makas, çırpıcı, mikser, çakmak, sarımsak ezici bir sürü 1 dolar altında ıvır zıvır aldım. Çakmak 3,5 TL idi daha fazla almadığıma pişman oldum sürekli kayboluyor. Her takımın çakmağından birer tane alıp duruma göre masaya konulabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. bunu hiç düşünmemiştim ama böyle bir şey olursa kur 10 liranın bile altına gelir çok net söylüyorum

hele enflasyon + 5 falan da derlerse muazzam olur

ama bu hikaye bütün bankacılık finans ve borsa sistemini çökertir
     Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Böyle bir bono çıksa bile herkese değil dövizini, altınını getirene çıkar. Hisseyi satıp TL getirip de alamazsın. Ben salt enflasyon korumalı bononun hiçbir işe yarayacağını düşünmüyorum ama hem kur korumalı hem enflasyon korumalı çıkarsa bir etkisi olabilir.

8. -8 den çöp dolar lonk alinir

Sayfa 650/1000 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •