Sayfa 651/659 İlkİlk ... 151551601641649650651652653 ... SonSon
Arama sonucu : 5267 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Şahsi öngörümü özetliyorum:

Eğer 96.20 nin üzerinde kapanışlar görürsek orta vadede hedef 120 olur.

Eğer feyk bir hareket söz konusu ise muhtemelen 78.85 i aşağı yönde kırarız, bu durumda da hedef %20 aşağısı yani 65 TL olur.

Her 2 senaryoya da hazırlıklı olmak lazım. Takip edilmesi gereken düz rakam seviyeler yukarıda 96, aşağıda 78.
    65’e gelirsek çıkışın başladığı noktaya dönmüş oluruz. (1.48 usd)

2013-2021 gibi o zamanda 0.78 - 1.6 usd arası zig zag yapmış, yeni yatırım açıklanana kadar.

15-38 usd arası git gel mi yaparız ? yeni yatırım açıklansın diye bekleriz

2. [QUOTE=fLameng;7041750]
     Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Aynı şeyden bahsediyorum birden bire 95-100 lira arası Fon yöneticilerinin Ford aşkı depreşmiş olamaz zaten. Yöneticiler ile anlaşılıp taşımaları üzerine devredilmiş yıkılmış olamaz mı ? Geçmiş gönderilerimde yazdım zaten bunu.
    Son takaslar nasıldır çok incelemedim. BES fonları ve hisse yoğun banka fonları iyi park aracıdır. Buraların yön. falan da sıkça değişir. Hatta şu kadar söylim buralarda bile yazar/okurlar . Mittal eregl de 2 dolar üstünden satarken orada çok uyardım. Mital bitsin esas ralli başlayacakcılar vardı. Yok böyle bişi mital satıyo diye fiyatı buralarda tutuyorlar satış bitsin cumburlop dediğim için afaroz yedim.
    Borsa bizim insanımıza ters dir. Kafa yapısına hayata bakış açısına falan. Birde çok yanlış bilgiler yaygın durumda. Açığa satış bilinmez mesela short poz a kafa basmaz. Viop tarafı/bacağı hesaba katılmaz. Siyasi manevralar ekonomik durumlar. TR de okuduğun gördüğün hemen herşey yalandır mesela. Haberler dizayn edilir. Battık batıyoruz huaaaala falan o hengamede karışık ralli başlatırlar . Sonra birden olumlu ne haber varsa pompalarlar. 2 ay önce turizm batarken birden bire doluluk oranları 98.7 oluverir. Şöyle bir youtube de gezinin bütün ekonomist!! ler ekonomi kanalları aynı şarkıyı söyler.Borsa mesela 10.500 ü devirsin bi bakmışsın hepsi tersten yine aynı şarkıda.
    Tersine konuşmak biraz g.t ister. Kimse bunu göze alamaz.Hayatı biter linç kültürü ile. Cesaret edemez. İşte efendim HERKESİ mi kontrol ediyorlar falan filan boş iş bunlar diyenler vardır. Bir algı oluşturuldu mu sürü zaten takip edecektir. Herkese gerek yok yani.

3. [QUOTE=Mathias;7041784]
     Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku

Son takaslar nasıldır çok incelemedim. BES fonları ve hisse yoğun banka fonları iyi park aracıdır. Buraların yön. falan da sıkça değişir. Hatta şu kadar söylim buralarda bile yazar/okurlar . Mittal eregl de 2 dolar üstünden satarken orada çok uyardım. Mital bitsin esas ralli başlayacakcılar vardı. Yok böyle bişi mital satıyo diye fiyatı buralarda tutuyorlar satış bitsin cumburlop dediğim için afaroz yedim.
    Ben aslında elimi fikirlerimi çok beyan etmek taraftarı değilim ama boş boğazlığım tuttu yazıverdim.
    Çoğunluk ne düşünürse tersi olur malesef.

4. [QUOTE=fLameng;7041787]
     Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Ben aslında elimi fikirlerimi çok beyan etmek taraftarı değilim ama boş boğazlığım tuttu yazıverdim.
    Çoğunluk ne düşünürse tersi olur malesef.
    Ayne öyle. Fazla de dillendirmemek lazım bazı şeyleri aslında. Zaten boyuna alıyorum düşerse yine alacağım 1 koyup 10 kazanacağım çok ucuz sizde alın kredi ile alıyorum kamyonu sattım buna gömdümcülerin alayı kolpacı/ters manyal/borsa cahili/yada bu işden çıkarı olanlar.
    Biraz aklı olan bu işin fısıltı ile ketumluk ile yürüdüğünü bilir. Öyle bağıra bağıra ucuz luk olmaz. Your loss is my gain.

5.  Alıntı Originally Posted by flameng Yazıyı Oku

bir de farkındaysanız fonlar ne zaman yüklü alıma geçse bu aracı kurumların fiyat revizeleri havada uçuşuyor ve düşüş başlıyor geçen düşüşte de aynısını yaşadık.
    :d :d :d amİyane tabİrle dİyceĞİm de neyse :d demİyİm Çok hakli bİr bakiŞ aÇisi acaba bİlmedİĞİmİz ne var
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

6. mathias kardeş yanlış anlamda böyle bir forumda eğerliyi eyrinden kımıldatcak kim olabilir ki? lot sayısı malum yani şüphecisin tamam anmladım da mithal denen kişinin eregliyi yerinden oynatma kapasitesi ne olabilir bir düşün ereglinin piyasada kaç lotu var bunu da düşün
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by kiwi Yazıyı Oku
    65’e gelirsek çıkışın başladığı noktaya dönmüş oluruz. (1.48 usd)

2013-2021 gibi o zamanda 0.78 - 1.6 usd arası zig zag yapmış, yeni yatırım açıklanana kadar.

15-38 usd arası git gel mi yaparız ? yeni yatırım açıklansın diye bekleriz

kardeşim pisyasa düştükçe pskioloji hep derki daha alta bak daha alta bak ama daha alta gitmeden bir yerlerden döner o zmanki fordla şimdiki ford arasında fark olduğunu hesaba katmak gerek 2013 - 2021 in bir üst levelindeyiz bence dolar bazlı dip olarak elbette olmaz diye bir şey yok sektör biraz karmaşa içinde ama dip oalran o dönein bir üst levelinden dönmeli bana göre ytd

8. Otosan vb yabancı ortaklı şirketlerde para yakma olayı olmayabiliyor.
    Burası önemli bence. Dolayısıyla geliştirilmiş nihai sonuca ulaşmış ürünleri jeopolitik ve pazar yakınlığı vs özellikleri kullanarak satmaları daha büyük artı sağlıyor.
    Hisse sayısının azlığı da ayrı bir husus.
    Paranın dönüp dolaşıp park etme özelliği ayrı bir husus vs bence tabi bunlar dış gözlem.
    Emeklilik fonlarının getirileri her alanda dünyanın da çoğu yerinde normal endeks getirilerinden düşüktür.Bu da yöneticilerinin becerilerinin zayıflığı ile açıklanabilir.

Faizlerin yüksek olduğu yerde
    Yabancının olmadığı yerde
    Başkaca günlük kısa vadeli kararların olduğu yerde
    Şirketin yatırımları düzenlediği yerde
    Haliyle piyasa ben buraya sonra uğrayayım diyebiliyor diyor.
    Otomotiv sektörü de globalde de yurdumuzda da cazip değil.
    Akşam yarını düşünmek istemiyor yatırımcı.
    Hastalıklı bir dönemden geçiyoruz.
    Byd ev tipi şarj kurulum işine girmiş.
    Bir araç işi yapan şirket bu işe neden giriyor.
    Çünkü aynı zsmanda talebin altyapı ihtiyacını da karşılamak zorunda hissediyor kendini.
    Bir büyüme organik belli oranda olmalı pazardan önde ya da geride olmamalı.
    Pandemi ayrı bir boyut kattı rekabete.
    Mesela yapay zeka alanında işe eklemleme hususunda türkiye globalde seçkin bir yerde ve hızlı hareket ediyor.
    İş dünyası bazı olumsuzlukları ben bunu görmezden geleyim dur işteki şuraları düzelteyim moduna girdi.
    Bu ayrı bir avantaj sağlıyor.
    Batarya işini koçlar gündeme almada istekli nereye nasıl kimle yapacaklar kendi otomotivinde mi kullanacaklar baska markalara da satış yapacaklar mı?
    Ali koç romanya da en son ortaklık oranında az da olsa 2 milyar üstü tüm işlerdr hakim ortak ya da eşit ortak olmak mantıgımız ama bu alanda daha da az pay sahibi olsak da istekliyiz dedi.
    Demem o ki çok su geçecek.
    Borsada baba hisselerden hangisi reelde gerçekten yükseliş gösterdi.
    Son yıl bazı hisseler hareket etmiştir ama gerçekten talep dolayısıyla mı zannetmiyorum.

Büyükler daha iyi bilir.
    Daima da milleti eze eze silke silke kağıtları götürmediler mi?
    (Kağıdın hisse değeri tarafında değilim.)sadece sordum öğrenmek için.
    Çünkü bizde sermaye güçlü değil yatırımdaki sermaye güçlü değil.
    Biz orta ölçekli bir ülkeyiz.
    Biizm kafa rahat dediğimiz şirketler gelişmiş ülkelerin ikinci sınıf tesisleri bunu kabullenmemiz lazım.
    Bugün ufacık isviçre her manada en verimli para kazanma yollarını keşfetmiş.
    Avrupa yı gezerken bile frank kullanıyoruz çoğu zaman nakit olarak euroya çeviriyoruz vs
    Ama kara gün kararıp kalmaz derler Anadolu’da.
    Bu da gelir bu da geçer.
    Ytd

Sayfa 651/659 İlkİlk ... 151551601641649650651652653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •