Sayfa 651/1009 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş istifa etti.

İstifa nedenini açıklamamış...

Veda mesajından iki cümle:

"Çocuklarımızı hırsız gibi sevdik. Evimize hırsız gibi gittik. "

Bence yeterince açıklamış anlayana...

Ya da bilinçaltı ele vermiş kendisini...

Darısı diğerlerine...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

O günlerde böyle bir pankart asılmıştı.

Aylar geçti...Sonunda...

İşte böyle...

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

3. Sn.human01 hoşgeldiniz

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.human01 hoşgeldiniz

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler sn.selka

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş istifa etti.

İstifa nedenini açıklamamış...

Veda mesajından iki cümle:

"Çocuklarımızı hırsız gibi sevdik. Evimize hırsız gibi gittik. "

Bence yeterince açıklamış anlayana...

Ya da bilinçaltı ele vermiş kendisini...

Darısı diğerlerine...
    giderken birine el vermistir. Kolay kolay birakilmaz o koltuk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    giderken birine el vermistir. Kolay kolay birakilmaz o koltuk.
    Suçu büyüktür...

Ya tek başına iş halline çalıştı.

Ya da büyük payı vermeden hediye aldı...

Bunun dışında bir olasılık son derece az...

Ama bir kaç ay önce Göksel Gümüşdağ Başakşehir başkanlığından istifa ettiğinde bugünü haber vermişlerdi bana...

Hem de yeğenim.

7. Bugun çekilen bir fotoğraf. Barzani aslina rucu ediyor. Barzani nin Kürt olmadigina yuzde yuz eminim.

Böl parçala yoket. hepsini Filistin gibi ele geçir. Nilden Fırata arada ne kadar kavim varsa Hepsini öldür. Bunu diyen siyonist zihniyet.

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bugun çekilen bir fotoğraf. Barzani aslina rucu ediyor. Barzani nin Kürt olmadigina yuzde yuz eminim.

Böl parçala yoket. hepsini Filistin gibi ele geçir. Nilden Fırata arada ne kadar kavim varsa Hepsini öldür. Bunu diyen siyonist zihniyet.

Sn.Sadecegrafik lütfen yanlış anlamayınız ama toplumsal olarak genel davranış psikolojimiz bu şekilde. Bu şekilde davranış modelimiz bir kültür sonucudur. Yani; bu toplumsal kültür çocukluktan gelen bir savunma mekanizmasıdır.

Şöyle ki; Çocukken kopya çekerken yakalanırız.. Hemen;
    - Ben aslında kopya çekmeyecektim de, arkadaşım yüzünden oldu, diye savunmaya geçeriz..
    -Sınavda başarısız oluruz, ben aslında çok çalışkan bir öğrenciydim ama arkadaşım beni partiye götürdü,diye savunmaya geçeriz..

Şimdi karşı taraf istediğini size yaptırmaya çalışabilir, bu doğaldır. Sizde irade koymanız gerekir...

Mesela; Sn.Grafik size diyorum ki; Sn.Grafik maaşınızı aldıktan sonra İstanbulun bar ve pavyonlarında bu parayı yiyelim, olur mu?

Dediğim zaman siz bana iki türlü cevap verebilirsiniz..
    -Evet olur, bu akşam 9 iyi mi? ya da,
    -Olmaz. Bu benim ailemin rızkı kısmetidir. İhtiyaçları var, deyip beni red mi edersiniz...

Muhtemelen ikiyi söylersiniz lakin, 1.ci seçeneği söyleyip çoluk çocuğunuzun ailenizin rızkını barda pavyonda benimle yiyip, sonra evde hanımla papaz olunca,

-Karıcığım bu benim fikrim değildi. Ben maaşımı alıp marketten evimizin ihtiyaçlarını tedarik edip eve gelecekken arkadaşım dedi beni yoldan çıkardı pavyona götürdü, demek gibi bir savunmadır...

Bu hastalığımız bebeden, bireyden, ergenden, olgundan, toplumdan, siyasete kadar maalesef aynıdır...

Sanki; ABD, AB, Ermeniler, Yhaudiler herbirşeyi bize yaparlar, bizde ebleh gibi hiçbir irade koyamayız...

Kürdistan Referandumuna gelince.. 1990 da Sn.Çiller Demirel Özal tarafından kendi elimizde Çekiç gücü Adana ya koyduk..

Ve dedik ki, Saddam 36.Paralelin kuzeyine çıkarsa Adana daki ABD savaş uçakları tarafından Çekiç Güç ile vurulacak... Bizde herkes uyudu.. Profesörler, Doçentler, Dr lar, üniversiteler, siyasiler, askerler, generaller bu çekiç güç nedir sonuçları nedir kimse anlayamadı bile...

Irak'ın kuzeyine Irak hükümeti çıkamayınca o bölgede boşluk oldu. O boşluğu bölgede yaşayan en kalabalık etnik köken olan Kürt ler doldurdu...

Yani; o bölgede Irak Kürt Bölgesel Yönetimini kuran Türk Hükümetinin Siyasi Vizyonsuzluğu, ileri görüşsüzlüğüdür...

Bunun ne İsrail ile, nede bir başka devletle alakası yoktur...

Hatta bugün dahi siyasi vizyonsuzluk ile TV ler de insanlar çıkıp Lozan Barış Antlaşması Çöküştür diyebilecek cürette bulunabiliyorlar ve bu insanlara zırnık kadar yaptırım yok..

"Neden LOZAN ANTLAŞMASI çöküştür?" diye sorduğun zaman; bütün adaları Atatürk Yunanlılara bıraktı diyorlar...

Allah aşkına, din aşkına, iman aşkına, peygamber efendimiz Muhammed aşkına(S.A.V.) ne alakası var... Atatürk sıfır sermaye ile İngiltereye, Yunanistana, Fransaya, İtalya, Ermenistana karşı savaşmış ve yenmiş, adaları bırakmış..

Siyasi VİZYON bu... Bunun zararlı sonuçlarını da 10 yıl sonra tartışıyor olacağız, emin olun...

Yahu, adalar orada.. Burnumuzun dibinde DOĞRU.. Bağırsak sesimiz gider... Kabul...

Eeee tamam; onu da sen al da, bizde senin her yere heykelini dikelim..

Rodos, Midilli, Sakız vb hepsi dibimizde.. Doğru Atatürk sıfır sermaye 7 dev ülkeye savaşmış anca Anadoluyu kurtarmış..

Senin bu denli sermaye, askeri, silah gücüne rağmen RODOS'u da sen al...

Bildiğim kadarı ile Türkiye de ki siyasi irade; Yunandan adaları alır ise, burada itiraz eden, muhalefet eden de yok...

Sn.Grafik amacım lafı daha fazla uzatmak değil, neden Barzaniye Kırmızı Pasaport verdik, Neden Başbakanlığın önüne sözde Kürdistan bayrağını Türkiye Cumhuriyeti Bayrağının dibine resmi olarak astık, bugün muhtemelen sözde Kürdistanın silahlı gücünü oluşturacak kürt peşmergelerini neden Türkiye'de eğittik, okuttuk, giydirdik, doyurduk gibi sorular sorup konuyu uzatabilirim.. Ama yapmayacağım....

Yaşlı babam der ki bana;

-"Ey, Oğul... Bir insanın kendi kendine yapabileceği kötülüğü ve vereceği zararı; 50 yabancı el birleşse, yapamazmış..."

Kalın sağlıcakla....
    Son düzenleme : selka; 23-09-2017 saat: 11:37.

Sayfa 651/1009 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •