Sayfa 652/1027 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    En yakın arkadaşım yıllarca CHP şöyle böyle deyip akp ye ( gizli olarak) oy verdi şimdi gelip bana Akşener güzellemesi yapıyor ben İnce deyince bin dereden su getirip 1930 lara kadar inip sürüsüne kötü örnekler verip duruyor. Ulan dedim daha doğmadığın yıllardaki olayları yaşamışın gibi örnek vereceğine yaşadığın son 16 yılda ülkenin başına gelen felaketleri anlasan ne olur ! Cevap yok fısss . Koy ..ne gitisin, layık neyse onu yaşarsın sakın ola gelip bana bir daha yakınıp durma sen kendi yoluna ben kendi yoluma arkadaşlık baki kalsın hiç olmazsa dedim.

bu olay mantık dahilinde mi.? akşener 2.turda üçüncü olsa da ittifakça aday gösterilecek
    neden o zaman kılıçdaroğluna gidip demokrasiye geçiş sürecini tekrar gözden geçirelim diyorsun.?
    zaten seçilirsen başkan sen olacaksın, istediğin gibi süreci yönlendirirsin acelen ne..?
    lakin idda edildiği gibi akşenere verilecek bir şey yok, en fazla başkan yardımcılığı açıklanır..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu olay mantık dahilinde mi.? akşener 2.turda üçüncü olsa da ittifakça aday gösterilecek
    neden o zaman kılıçdaroğluna gidip demokrasiye geçiş sürecini tekrar gözden geçirelim diyorsun.?
    zaten seçilirsen başkan sen olacaksın, istediğin gibi süreci yönlendirirsin acelen ne..?
    lakin idda edildiği gibi akşenere verilecek bir şey yok, en fazla başkan yardımcılığı açıklanır..
    Yok zaten ben o saçma mentaliteye olur diye bakmadım, demem o ki Akşener diyen insanlar İnce 2. tura kalırsa ne gibi bir ruh halinde kime oy verir o bakımdan şey ettiydim !..

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yok zaten ben o saçma mentaliteye olur diye bakmadım, demem o ki Akşener diyen insanlar İnce 2. tura kalırsa ne gibi bir ruh halinde kime oy verir o bakımdan şey ettiydim !..
    akşenercileri sağlama almanın tek yolu 2.turdan öne başkan yardımcısı olacağı açıklamasıdır
    eğer bu yönde anlaşma sağlamışlarsa sorun yok, eğer kapris yaparsa işleri çok zor..!!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    demokrasinin özüne aykırı değil mi bu dediğin neden 2. sıradakş 3. ye yerine bıraksın
    yasal olarak mümkün mü onuda bilmiyorum ama
    Ve de salaklik olur, Ince hakikaten bir ruzgar yakaladi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. 2. kim olursa o desteklenecek 2. turda. Anlaşma öyle yasada öyle değil mi zaten.

Esas konu suriyeli 4 milyon kişiye kimlik verildiği söyleniyor o konu mühim konu.

Doğruysa eğer iş başlamadan bitmiştir.

6.  Alıntı Originally Posted by xxnadu11 Yazıyı Oku
    BENIM SENARYO SU
    ILK TURDA CB ÖNDE BITIRIR. OY ONEMLİ DEGIL.
    IKINCI INCE.
    ÜÇÜNCÜ MERAL
    SONRA OLAY BURDA BAŞLIYOR
    MILLET ITTİFAKI BIZ SECIMDEN ÖNCE ANLAŞTIK BIZIM 2. TUR ADAYIMIZ MERAL AKŞENER DERLERSE.
    IKINCI TURDA IŞLER DEGISIR.
    BENCE 26 27 HAZİRANI GÖRMEK LAZIM
    POZİSYON ALMAK VEYA DEGISTIRMEK IÇIN ( yazın bir kenara)
    sizin senaryonuz olursa millet inadına akpartiye oy verir ikinci turda. seçmenin tercihine saygı duyarlar.

7. CHP’li Gürsel Tekin Twitter hesabından Suriyeli ve Afganlılara yeni kimlik kartı verildiğini söyledi. Tekin paylaşımında, "Bu görüntüler, Gaziosmanpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü önünde çekildi. 150 bin Suriyeli ve Afgan’a ait yeni kimlik kartları gelmiş. Gaziosmanpaşa'ya 150 bin kimlik kartı geliyorsa gerisini siz düşünün!" ifadelerini kullandı.

SOYLU YANIT VERDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise CHP’li Tekin’in iddiasına Twiter hesabından yanıt verdi.

Bakan Soylu şu açıklamaları yaptı:

“Siyaseti yalan ve kirlilik üzerine kurmuş anlayışın temsilcisi Gürsel Tekin!

Seçimi ifsad etmek için kendi sosyal medya hesabından paylaştığı yalanla ilgili Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğümüz suç duyurusunda bulunacaktır”

TEKİN DE CEVAP VERDİ

Bakan Soylu'nun cevabı üzerine ise Gürsel Tekin, Twitter hesabından şunları kaydetti:

"Bizim fıtratımızda yalan olmaz. Süleyman Soylu soru sordum cevabını ver. Seçim öncesi bu insanlara kimlik kartı veriliyor mu, verilmiyor mu?"

Gürsel Tekin'in sözlerine Bakan Soylu ise şu cevabı verdi:

"Bak Gürsel Beyciğim Türkiye'de hiçbir yere koli ile kimlik kartı gönderilmez, evlere tek tek posta ile ulaştırılır. Kolilerle Suriyelilere kimlik kartı dağıtılıyor iddianı ispatlarsan istifa etmezsem namerdim. Eğer ispat edemezsen senden herhangi bir şey beklemiyorum."

GÜRSEL TEKİN TEKRAR CEVAP VERDİ

Bakan Soylu'nun cevaba yönelik Gürsel Tekin "Bu kutuların içinde ne var? @suleymansoylu soru önergeme yanıt ver!" ifadelerini kullandı

xxnadu11 Guest
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    demokrasinin özüne aykırı değil mi bu dediğin neden 2. sıradakş 3. ye yerine bıraksın
    yasal olarak mümkün mü onuda bilmiyorum ama
    Mümkün 101. Madde

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 652/1027 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •