Sayfa 653/754 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 6030 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. bu kadar beceriksizlik iş bilmezlik görmedim yahu. kardeşim dünyanın en ünlü teknik direktörünü getirmişsin. ülkenin en zengin adamı başkanın. medya sektöründe en önde gelen isim acun. ünlü bir sportif direktörün var yani hala iki elinle bir şeyini kaldıramadın gitti. yahu kardeşim forvet transferi bekliyor taraftar ve yatırımcı senden, sen daha ne serdar azizle bilmem kimle uğraşıyorsun, sen şampiyon olmak istemiyorsun anlaşılan. saçma sapan hazırlık maçlarını yapsan ne olur yapmasan ne olur. bu takımla mı çıkacaksın şampiyonlar ligi ön elemelerine ? senin tozunu attırırlar. ilk ön eleme turunda havlu atar gelirsin yinen *****n ligine. sonra burada da liğme liğme ederler ne lig şampiyonu olabilirsin ne de kupa kaldırabilirsin sezon sonunda, sonra yine dersin tff başkanı şöyle hakemler bizi şöyle doğradı, kardeşim sen niye forvet transferi gazını verip bir tane adam transfer edemedin diye sorarlar insana. hani başkan bu sene öyle bir kadro kuracağız ki taraftar bize şampiyon olabilecek miyiz acaba diye sormayacak diyordu, bu mu kadro. yamuk yumuk adamlar, tüyü bitmedik gençler. bu kadro ile ne ligde ne avrupada bir cacık olmaz. insanı çileden çıkartıyorsunuz yahu. yatırım tavsiyesi değildir.

Ali Koç zannediyor ki,transfer piyasası, süre sonuna doğru ucuzlar,ben de ucuz adam alırım,alırsın da iyiler gider,sana da kazmalar kalır.
    Rakipler çoktan işlerini bitirdi,Fener sadece Levent Mercan ı aldı.
    Bas parayı al onachu u,al sana şahane santrafor.Serdar dursun gibi 10 tane adam alacağına 1 tane kaliteli adam al.
    Yok,,almaz..bu Ali koç un soyadı koç olmasaydı,eminim ki hiç bir yerde iş bulamazdı.
    Bu kadar beceriksiz bir başkan görmedim.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Ali Koç zannediyor ki,transfer piyasası, süre sonuna doğru ucuzlar,ben de ucuz adam alırım,alırsın da iyiler gider,sana da kazmalar kalır.
    Rakipler çoktan işlerini bitirdi,Fener sadece Levent Mercan ı aldı.
    Bas parayı al onachu u,al sana şahane santrafor.Serdar dursun gibi 10 tane adam alacağına 1 tane kaliteli adam al.
    Yok,,almaz..bu Ali koç un soyadı koç olmasaydı,eminim ki hiç bir yerde iş bulamazdı.
    Bu kadar beceriksiz bir başkan görmedim.
    Ali Koç döneminde hep böyle oldu,hep sona kaldı,kazmalar alındı,,,bir kere de erken davran ya.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. Allan saint maximin geldi

5. iyiki geldi vallahi, sonunda vedalaştık, kalanlara selam olsun, yatırım tavsiyesi değildir.

6. Jose Mourinho yönetiminde yeni sezona Avusturya'da hazırlanan Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçında Hırvatistan ekibi Hajduk Split'e 1-0 mağlup oldu.

Eski elbiselerle buraya kadar, inatla adam gibi paraya kıyıp forvet transfer etmiyorlar. bu senede şampiyon olamazsa ali koç ve yönetimin düşeceği durumu kimse kestiremez. yatırım tavsiyesi değildir.

Paul Onuachu Trabzonspor ile yollarını ayırdı; Son teklif 6 milyon turo kabul edilmedi,Fener devreye girmeli.

8. ali koçun haberi var mı acaba bu haberden ?

Sayfa 653/754 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •