Pasif emir veriyorsun, herif bir ısırık alıp bizden mi başka biri mi diye bakıyor.
Pasif emir veriyorsun, herif bir ısırık alıp bizden mi başka biri mi diye bakıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Borsada kara para aklanıyor olabilir, saçma işlerin çok fazla açıklaması yok.
Dün sohbet odasında bir duayen buna benzer şeyler söyledi.
gubrf long kalanların aklı başına 7.tabanda ve yüzde 52 fiyat düşüşünde gelmemiş, yani 7 gündür diğer hisselerini satmayı düşünememiş ve yarın da tabanın kalkmadığını görünce elindeki diğer hisseleri boşaltacak bu varsayıma göre.. diğer ihtimal 7 gündür zaten satılacak olanın çoğu satılmıştır, fiyat düşüşü varsa satışa daha kolay ikna olur insan, 6-7 gündür satış var
Bugün farkettim dövizde bankaların ile döviz büroları arasında %4-5 fark var acaba bu bir şeyin habercisidir mi. İhracatçı eğer bankaya satmak zorunda ise kafadan %4 zarar ediyor. Ayrıcalıklı bu makas krizin habercisi olarak mi
BIST trade borsası deniyor.
Şirketler screensaver ve bahane. Şirketin kendi değeri ile fiyatı arasındaki korelasyon zayıf.
Bunu giderecek önlemler alınması gerekir.
Temettü ödemeleri yeterli gelmiyor, eskiden temettü ve bedelli ayrı olurdu ve o sırada bir dalgalanma olurdu ama o iş hissesini unutanların cebinden çalmak olduğu için kaldırıldı ve bedelsizlere ağırlık verildi.
Borsadaki hisse ile çok ilgilenmeyenlere güven verecek sistem gelmesi gerekir. Millet konut kiraya vermek yerine hisse senedi alıp benzer getiri sağlayabilir ya da 3 ayda bir temettü benzeri ödemeler olur, temettü avansı ödeyen çok şirket var.
Koyduğu parayı hisseyi satmadan da kurtarabileceğinin imkanı olmalı.
GARAN'da bence sanki bağımsız bir oyuncu vardı o da tedirgin oldu belki.
Diğer bankalardan bugün negatif ayrıştı vadeli fiyatı da garip.
Yer İmleri