Sayfa 655/999 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Alıntı Originally Posted by Akın Yazıyı Oku
    Dün baskent dogalgazdan gelip kartlı dogalgaz sayacımızı okumuslar 64 krş
    Borc cıkarmıslar okuma tarihi dün yani cumartesı ödeme tarihide aynı gün
    Yazmıslar.. Vallahi bunlarla şeytan bile başedemez..
    sayaç okuma masrafını bıle kurtarmaz nasıl bir yokluktalarki sinekten yağ cıkarma peşindeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünyanın gündemine sözde 'Yüzyılın Planı' adıyla giren ve Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan eden plan, bölgede barış ve huzuru tehdit eden bir hayalden başka bir şey değildir. Bu hayalin gerçekleşmesine izin vermeyeceğiz. Filistin topraklarını ilhak anlamına gelen, Filistin'i tümüyle yok eden ve Kudüs'ü tamamen gasp eden bu planı tanımıyoruz" dedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünyanın gündemine sözde 'Yüzyılın Planı' adıyla giren ve Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan eden plan, bölgede barış ve huzuru tehdit eden bir hayalden başka bir şey değildir. Bu hayalin gerçekleşmesine izin vermeyeceğiz. Filistin topraklarını ilhak anlamına gelen, Filistin'i tümüyle yok eden ve Kudüs'ü tamamen gasp eden bu planı tanımıyoruz" dedi.
    Yok hükmündedir...

Tepkimiz böyle...

4. İsraile tepki olarak filistinli kardeşlerimizi de yakında komple ülkemize alırsak şaşırmayın.

Biz adama böyle ders veririz işte. O vakitten sonra israil düşünsün.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

5. Piyasaya etkisi ne olur tahmin edilebilir az çok ama akp nin Suriye de conilerle anlaşması an meselesi. Bu durumda FED senaryosu - güvercin versiyon - ve Trump başkanlığını da cebe koyarsak baharda not yükseltmeleri gelecektir diye beklentideyim. Ortalık güllük gülistanlık olacak akp her zaman dört ayak üstüne düştü bu ekonomi konusunda bu sefer ballı badem olacak.
    Tek yapmaları gereken turizmden sıcak para girişi başlayana kadar elllerine yüzlerine bulaştırmayıp idare etmek.
    Yabancı EM uzmanı yazarlar - tetikçiler, bunlar da bir çeşit uluslararası ekonominin bloomberg gülleri - Türkiyenin krizden çıktığını yazmaya başladılar bile son 1 aydır.
    Bloomberg in yerli güllerini de ekleyin bu listeye, dışarıdan gelen fısıltılar ilk bunların kulaklarına üfleniyor.

6. Yalnız turizmciler Thomas Cook battıktan sonra ne gibi aksiyonlar aldılar onu bilmiyorum, tur operatörlerini takip eden arkadaşlar varsa bizi bilgilendirsinler merak ettim. Gerçi bizim güney pazarı komple rus köylüsüne emanet ama İngiliz ve İskandinav operatörün cirosu da yüksektir her zaman. Önemli yani.

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    İsraile tepki olarak filistinli kardeşlerimizi de yakında komple ülkemize alırsak şaşırmayın.

Biz adama böyle ders veririz işte. O vakitten sonra israil düşünsün.
    Filistinliler buraya adımını atmaz bizi sevmiyor adamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Turistik belgeli yerlere çocuklar girebilir, orası 4 yıldızlı bir otelin restoranıydı, zaten yazımın konusuda, Suriyelilerin rahatlarının yerinde olmasıydı.
    surilerin de zengini fakiri yobazı laik olanı var, ben bunda sorun görmüyorum. Böyle bir durumda o restorana girmekten vazgeçerdim başka mekana giderim olur biter. Bazı restoranlarda cafelerde ısrarla evcil hayvan vb alıyor masalar etraf bunlarla dolu. Onlara da girmiyorum, alışverişi kesiyorum. Bu kadar basit.

Sayfa 655/999 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •