Sayfa 655/1009 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Bu haberden sonra da kiracısı olup da oy veren ev sahibi de ne bilim.
    Geçen babamın evini kiraya vermek için ilana koydum. Kiracıların çoğunun ev sahibi ya evi satıyor yada oğlum kızım oturacak diye çıkarıyor. Ölümle tehdit eden bile var. Ben babamın evini teklif edilen rakamın yaklaşık yarısına verdim. Vicdanen yüksek vermeyi kabul etmedim. Ha verdiğim rakam da 4500 üç aylık peşin aldım. Önceki kiracınin eve verdiği zararı düşünürsen kira çok fazla olmalı. İnsanların gelirlerine bakarsanız kiralar çok yüksek.

Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Döviz alış satış makası neden bu kadar fazla arkadaşlar, ek vergi falanmı geldi?

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    MB’nin yönlendirmesi doğrultusunda döviz talebinin önünü kesmek için yüksek makas uyguluyor bankalar.

3. Benim kullandığım medikal malzeme fiyatları enflasyonun çok üzerinde fiyatlanmiş durumda. Ben bundan şunu anlıyorum ya ithal edecek para yada ürün yok yada hükümet buna ses çıkarmıyor.

4. Bayramda ziyarete gelenler den öğrendiğim bazı sektörler yeşil soğanı 30 TL den hesaplıyor.

5. Konya'da bu bahar yağışlar fazla olması sebebiyle tahıllar da mantar hastalığı olmuş ilaçlama yapılmazsa rekolte kaybı oluşabilirmiş. Bu haftada yağışlı gözüküyor Konya.

6. Döviz bürosu ile banka arasında 1000 dolarda 50 tl oynuyor.anlaşılan sadece satarken döviz bürosunu kullanmak lazım.veya başka önerisi olan var mı?

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Döviz bürosu ile banka arasında 1000 dolarda 50 tl oynuyor.anlaşılan sadece satarken döviz bürosunu kullanmak lazım.veya başka önerisi olan var mı?
    Alışı piyasa ya da bankadan yapmanın çok fazla bir farkı yok ...Dediğiniz gibi satış için şu ana en iyisi Serbest piyasa...Seçimden sonra Bankalar ile piyasa birbirine yakınsar diye düşünüyorum...AKP kazanırsa bu görüş geçersizdir Adamların ne yapacağını az çok şimdiden aldıkları tedbirlerle görebiliyoruz...

8. Kılıçdaroğlu ve ekibi bu kkm deki paradan çok memnun mu ki kucağından patlayacak kkm için açıklama yapıp RTE ve ekibinin elinde patlatmıyor bu kkm yi.

Sayfa 655/1009 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •