Sayfa 655/1011 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Bir de tanımam etmem diyor. Yalana ne gerek var ben anlamıyorum bu kadar kolay nasıl yalan söylenir aklım almiyor. Amaç ne arkadaş hayret birsey?
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    ya kemal bari grafiğin rengini değiştirseydin...

ben sen sandım sonra ismi görünce şaşırdım...

hoşgeldin bu arada...
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Niye kabul etmesin, belki forum kuralları gereği ben karakemal diyemiyordur...ama bırak grafiği, cümle yapısından bile kimin kim olduğu anlaşılıyor zaten.
    Dün akşam kendisine yazdım ben o değilim dedi ama o şekilde graf atan burada sadece karakemal vardı ben graftaki parmak izinden şüpelendimbirde dün akşam kendisini alıntılayarak yazdığım yazıya cvp şuydu kendisini tanımam graflarını beğenirim ama siyasi görüşünü beğenmem dediğinde kendisi game over dedi
    cümlesindeki her kelime ben bay kemal lim diyordu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    5600 hedefim devam ediyor 5520 ler onemli. Biz malsız kaldık viopta. Bakalım.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    5520 leri geçemiyor izlemi var en yüksek 5515 leri görmüşüz.
    8. ve 12. ayda da yukarı mal almaya girince genelde geri geliyor.

4480,5 den şort açıyorum. Yatırım tavsiyesi değil stop 5500

4. Hah giyin şortlarınızı şöyle serin serin ferah ferah, hem ne güzel havalar da ısındı misss. Yukarıya da tıklatıyomuş gidemiyomuş bundan güzel fırsat mı var. Avcı ne kadar hile bilirse ayı o kadar yol bilirmiş. Hadi bakalum ayucuklarum.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 29 Mart’taki ziyaretine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği tepkiye, Washington’dan yanıt geldi
    ne demişler ? ..F35 den çöktükleri 2 milyar doları gönderecez mi demişler ? veya fırat'ın doğusuna yardım kamyonu sayısını azaltacağız filan mı demişler ..gönlünü almak için

belki Halkbank'ı azad ederler ..daha birton şey işte say say bitmez

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    pala ne yapmağa çalışıyor acaba fikri olan var mı

7. Puahhaa
    Tamda bu fıkra gibin hayat, heyy haat
    Avcının biri, ormanda gezerken uyuyan bir ayıya rastlar. Tüfeğini ayının başına dayar ve tetiği çeker. Ama sadece klik diye bir ses gelir. Yani fişek patlamaz... Ayı, adamı tutup bir güzel *iker. Adam, götünün acısı ve *ikilmenin hırsıyla ertesi gün de ayının peşine düşer. Ayıyı yine uyur halde bulur ve tüfeği doğrultur, tetiğe basar. Fakat klik sesi gelir, tüfek patlamaz. Ayı, avcıyı bir güzel *iker.

Avcı, intikam ateşiyle ertesi gün de ayının peşine düşer. Ayıyı yine uyur vaziyette yakalar, silahını doğrultur ve fişek yine patlamaz. Ayı uyanır, adamı yakalar, *iker ve "Ulan yeter artık. Avcı mısın **** mi?" der...
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    pala ne yapmağa çalışıyor acaba fikri olan var mı
    formasyon çalışıyor bunu yaparken indir bindir hacim yapma derdinde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 655/1011 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız