sağdaki bist100 gibi sallıyor dayucum..sonuna kadar izlesek belki soyunup oynayacak.. kalite olmayınca büle oluyor.. Originally Posted by *Bozkurt https://youtube.com/shorts/VR4CWxMzo...FL_z7BG6dV2l-n
Originally Posted by KARADUMAN sağdaki bist100 gibi sallıyor dayucum..sonuna kadar izlesek belki soyunup oynayacak.. kalite olmayınca büle oluyor.. garaduman o kadar al dediler sana
bist100 ün savaşta olduğunu unuttum emlak dayu..yetililerden açıklama bekliyorum..savaşı bist100 kazandı diye dünyaya haber göndermeliler.. bakalım her an Yatanyahu yatabilirde .. Originally Posted by EMLAK garaduman o kadar al dediler sana
Originally Posted by *Bozkurt Ben geldim uyardım. Sonra ah tüh vah işlerine karışmam Vobda mutlak kazanmalısınız yohusa paralar Bozkurt dayuya gider. Dün akşam uyardım herkesi emlak Halen para kazamamadım diyen varsa bıraksın bu işi
Hamdım Piştim Yandım
Dün akşam kayıtlarına baktım bir tek tokatçının şortu vardı kimse long vs yoktu kahvemi içerken biraz okudum meğer bir anda long sporcular çıktı
altının grafiği ya da borsanın grafiği..biri yalan söylüyor..
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 10245..............ortalama ile 23 adetttt................Şorttttttttttttttt......real timeeeeeeeee tokatçının bu pozisyonları açık gözüküyor başka birşey yok kayıtlarda
Originally Posted by sindoma53 Dün akşam kayıtlarına baktım bir tek tokatçının şortu vardı kimse long vs yoktu kahvemi içerken biraz okudum meğer bir anda long sporcular çıktı Burdaki oyuncular çok hızlı sindoma abi, yarın düşsün herkes biranda şort oluverir
Forum Rules
Yer İmleri