Ne yaparsa yapsın üstadım umrumda değilde, beni hedef aldığı için cevap vermek zorunda kalıyorum..
çok teşekkür ederim üstadım. sanırım yatırım tavsiyesi verilecek tek alan burası oluyor. tahvil faizini sizin gibi güzel takip etmek şartıyla alış yaparak şu negatif ortamda üç beş kuruş daha fazla kazanıp enflasyon canavarının pençelerinden korunma mücadelesi veriyoruz. ful ppf'de olunca da uğraşmaya değiyor, bol kazançlar dileğiyle
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
gram altın tamam da. oldu ki altın fonu alacağız, bu konu üzerinden en uygun altın fonu hangisidir? diyerek başta fonların efendisi olmak üzere üstatlar fikirlerini açıklasa nasıl olur? yani ben diyorum ki yarın her ne olursa olsun altın fonu alacağım? hangi fon daha mantıklı olur?
Cds 377 e gevşemiş dolar kuru eurbondalara pozitif yansıyacak gibi. Bist yüzde 3 ten utanmasa eksiye gidecek.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
full ppf dan kvtb gectim
Yer İmleri