Sayfa 657/1005 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Viop LII

1. Benim ana tahtalarımdan kchol le ilgili teknik görüşümüz istenmiş sessiz ama güzel takipçilerinden.
    badem sisteminde ben saatlik ve 240 dk bakıyorum graflara arada ortalamalar arası treda ediyorum.
    kchol 240 dk grafında güzel bir formasyon var 123 üzeri 131 hedefli bir formasyon.
    16.00 barı ile endeks le beraber oyun daha netlik kazanacak.

2.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sn Sindoma53 ..açıkçası yaş olarak ben o meşhur 90 lar rallisini tam yaşayamadım son kırıntılarında vardım .. 2000 tepesi ve sonrası dönem full kayıtlı.. sahadaydım .. .. birazda tadını çıkarmak istiyorum .. çünkü bu devranda bitecek ..
    Zaman zaman burada dile getirdim badem sistemini bu sistem işlediği sürece oyun yukarı çünkü sistemin üzerinde bulunan siyasi otorite borsa yı önemsiyor kendi ekonomik programları içinde , teknik olarak endeks yaklaşık 4-5 ay arası alçalan tepelerle düzeltmesini yaptı bu düzeltme zamanı seçim dolayısıyla yapıldı , yani sistemin içinde yer alan hükümete yakın grup veya kişiler , kredili işlemler vs bunlar kapatıldı , kime devredilerek resmi varlık fonuna , ne zaman seçim kazanıldı sistemde çarklar yine işlemeye başladı şuanda ekonomik anlamda bir vizyon çizilmek isteniyor , ne kadar başarılı olunucak onu zaman gösterecek yalnız bu dönemde ben çok büyük bir olay olmadığı sürece bam bam aşağılar beklemiyorum , kordineli düzeltmeler olur buda indikatör soğutma anlamında , aynı zamanda bizden temel katalizör anlamında önde bir sistem mesala önümüzdeki dönemTürkiye gri listeden çıkıldığı ile ilgili resmi anlamda yapılan açıklamalarla yeni hikaye başlar , çünkü hükümet sadece arap tarafı ile değil batı ile ilgili gizli görüşme ve çalışmaları var buda al gülüm ver gülümle oluyor.Bakalım başara bilecekler mi.

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bugün pala ayu neslinin kurutmaya kararlı
    dikkat et Bozkurt
    Sen şüüüle bi bak bakayım etrafına hiç ayu görüyon mu, herkes trene binmiş go go tar tar gelsin paralar diyor
    Tertemiz temizledi herif cillop gibi.
    En son ayuların şahı cahocuum vardı onuda sutoplattı, makina zero şort error veriyo
    Berkimcans abi de ortalıkta kayıp, Halbukisi yeni regor oldu 6841 ile tepe tazelendi işaretleyelim demedi. Enteresan
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen şüüüle bi bak bakayım etrafına hiç ayu görüyon mu, herkes trene binmiş go go tar tar gelsin paralar diyor
    En son ayuların şahı cahocuum vardı onuda sutoplattı, makina zero şort error veriyo
    Berkimcans abi de ortalıkta kayıp, Halbukisi yeni regor oldu tepe tazelendi işaretleyelim demedi. Enteresan
    İyi yakalamışsın ...Bundan sonra merkez açıkladığına göre yol haritasını... Oyuncular yapılanları görmek isteyecekler...

5. Piyasa Gündem ✰
    @PiyasaTurkiye
    ·
    19s
    #FROTO Ford Otosan, Sasa Polyester'i (#Sasa) solladı.

�� Ford Otosan, Borsa İstanbul'un piyasa değeri en yüksek şirketi oldu.

hadi hayırlı olsun ilerki dönemde yeni adayım yine aynı gruptan

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    çok kelle gidecek 2.54 üzeri kapanış olursa
    patinaj yapıyor oralarda

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Berkimcans abi de ortalıkta kayıp, Halbukisi yeni regor oldu 6841 ile tepe tazelendi işaretleyelim demedi. Enteresan
    kraş bekleyen emlak da bilem 30 hizze var. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bozkurt arkadaşımızın manzara için hangi denize gittiğini bilen var mı ..merak ettim

Sayfa 657/1005 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •