Sayfa 658/997 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Vakıf max 14.75 veriyor.Ne iş anlamadım....Nasıl özel bankacılıksa....

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu aktif usd ye %5 veriyormuş,bono mu bu? USD bono mu çıkardılar?
    Ben bugün aradım,millete 15.90 veriyormuşsunuz diye,adamlar bana hala N-kolay bonoyu anlatmaya çalışıyor..Aktifbank bonosundan bile haberleri yok ki dolar bonosunu bilsinler.Oranlar belli olsun,bu bankadan gençlik kaçar....

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    vakıfbank özel bankacılığı ararsan bu oranı alacaksın , chuky ve ben bu aranı aldık %99 da yarın chuky perşembe ben vakıfbanklı olacağız

isteyene özel bankacılık numarası verebilirim özelden
    Ankara ise bizde alalım o numarayı da,o şubeye geçelim...

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    TCMB rezervlerinde tarihi düşüş

http://hisse.net/haber/?p=953

Dolar tekrar uçuşlara geçse doları durduracak para bile kalmamış...125-150 puan artış geliyor,bence....

5.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Şu açıklanan enflasyon rakamlarından hesapla TL ye negatif reel faiz veriyorlar. Para eriyor.
    Tüfe:13 Üfe:17,30

Bunları kurtaracak mevduat faizi 15,30 ve 20,35 olmalı.

Şimdi uzmanlar diyorki 1 yıllık ileriye bakmak gerekir, ileride enflasyon düşecek. Bu yüzden mevduat faizlerinin buralarda olması normal.

İyi ama geçmişte aynı mantıkla daha düşük faize razı oldu TL mevduatçı ve kaybetti.

Diyeceksiniz bu nasıl oldu ekonomi kitaplarına göre : Aşırı para basılması enflasyonu artırır faizleri düşürür.

Demek ki ekonominin gerektirdiğinden fazla yani aşırı fazla para basımı var. Şu durumda ne yapalım?
    fed faiz indirecekse yada seneye en fazla 1 faiz artışı yapacaksa petrol bulunacaksa faiz artmadan doları dizginleyip enflasyon hedefini seneye tutturabilirsin bu olmazsa ve üstünede capital economics in 14 aralık beklentisi gibi mb 0.25 lik artış yaparsa yeniden dolarizasyon ve bunun sonucunda tekrar enflasyon artışı döngüsü olur !

6. şekerbank'ın gece-gündüz hesabıyla ilgili mt ile görüştüm neden 14.50'ye geçilmedi diye,hoşgeldin 14.25 faizini 90 gün sabit olduğunu ve artış yapılamayacağını filan söyledi, yani çok saçma değil mi günlük diye açtığın hesabı 90 günlük sabit faizden bağlıyorlar,1 ay öncenin piyasa koşulları ile şimdi aynı mı millet 15 den bahsediyor,ya bir yakınıma açıp 14.50 den öyle yararlanacağım ya da 32 günlük de olsa 14.50 üzeri alternatif bir banka deneyip şekerbanka elveda diyeceğim.

7.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    şekerbank'ın gece-gündüz hesabıyla ilgili mt ile görüştüm neden 14.50'ye geçilmedi diye,hoşgeldin 14.25 faizini 90 gün sabit olduğunu ve artış yapılamayacağını filan söyledi, yani çok saçma değil mi günlük diye açtığın hesabı 90 günlük sabit faizden bağlıyorlar,1 ay öncenin piyasa koşulları ile şimdi aynı mı millet 15 den bahsediyor,ya bir yakınıma açıp 14.50 den öyle yararlanacağım ya da 32 günlük de olsa 14.50 üzeri alternatif bir banka deneyip şekerbanka elveda diyeceğim.
    aynen saçma olmuş, günlük faizini güncellemeyen var mı ki? ING aynen yansıtıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    TCMB rezervlerinde tarihi düşüş

http://hisse.net/haber/?p=953

Dolar tekrar uçuşlara geçse doları durduracak para bile kalmamış...125-150 puan artış geliyor,bence....
    durum felakete gidiyor,ben artık usd ne oluru geçtim,usd ler güme gidermi onu düşünüyorum. Bir sabah elimizde TL ile kendimizi bulabiliriz gibi. duvara gömme kasamı yapacaz ne yapacaz anlamadım ki.

Sayfa 658/997 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •