Sayfa 658/992 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. teşekkürler sn diproyal.

2. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    1 yıllıklarda 1 yıl boyunca aynı bankada hesabı tutma zorunluluğu varm?
    1 yıllık adı üzerinde haliyle 1 yıl tutmadan getiri elde edemezsiniz. Bazı hesaplarda hesapta kalması gereken minumum tutarın altına inmeden kısmî çekim yapabiliyorsunuz. Çekim yaptığınız miktar için herhangi bir faiz kazancı elde edemiyorsunuz tabi.

4. Arkadaşlar, bu konudaki belirsizlik bugün itibarıyla çözüldü.Maliye bankalara bu tür ürünlerde de stopajın 0 olarak uygulanması gerektiğini bildirdi. Konu bu şekilde kapanmış oldu.

5.  Alıntı Originally Posted by sihirbaz Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, bu konudaki belirsizlik bugün itibarıyla çözüldü.Maliye bankalara bu tür ürünlerde de stopajın 0 olarak uygulanması gerektiğini bildirdi. Konu bu şekilde kapanmış oldu.
    Teşekkürler. Mütalaa şeklinde sağlam bir link var mı? (gib.gov.tr v.b)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Bankalar Birliği sanırım bu soruyu sormuş.Gelirler İdaresi Başkanlığı da Bankalar Birliği’ne yazılı cevabını göndermiş.Bankalar Birliği de bugün tüm bankalarla bu üründe stopajın 0 uygulanacağını belirten yazıyı paylaştı. Yarından itibaren artık bankalardan da bu üründe stopajın 0 olduğu bilgisini kesin olarak öğrenebilirsiniz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Bugün bakanın konuşmasını izledikten sonra elindeki dolara %40 daha ek yaptım
    ..dolar yükselmeye devam edecek ...ne diyor 40 yıllık tarihte ilk defa bu yıl cari fazla vereceğiz diyor ....bilmeyen de ihracat patlamista sanki cari açık öyle azalıyor ya da cari fazla veriliyor sanır ....ekonomi durmuş ithalat dibe vurmuş tabi cari açığın düşer ...peki nasıl cari fazla verilecek ekonomi durmaya devam ederek bunun için ne lazım dolar yükselişine devam .
    Su okullar olmasa idi maarifi (Milli Egitim Bakanligi) ne guzel idare ederdim diyen bir bakan varmis eskiden, tam da ona benzedi bu..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bana mt telefonda şöyle dedi: İlave primi Enflasyon+%3.75 olarak belirliyoruz ama ilk açılış faiz oranını %24.5 yapıyoruz ve itfa tarihinde hangisi yüksekse (Enflasyon+%3.75 mi %24.5 mu?) o brüt oranı baz alıyoruz dedi.

Bu durumda tebliğdeki tanımı biraz esnetmişler ama sonuçta yine de enflasyona endeksli değişken faiz oluyor. Ama ek olarak alt limit eklemişler. (%24.50) .Maliye buradan şarlar mı onu kestiremedim.
    bu tl mevduat hesaplarını en son emrah küçükken yapıyordu, büyüyünce o da bıraktı bu işleri dolara geçti
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 658/992 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •