Sayfa 658/1003 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Mutasyon 2 taraflı da olabilir, ya mutasyon geçirip iyice bela olacak,veya mutasyon geçirip insanlarda hastalık yapmayacak duruma gelebilir.Umalım 2.olsun.E biz mutasyon geciremiyoruz hemen öyle kısa sürede o gecirsin bi zahmet.Metabolizmasi bile yok, kök söktürüyor .

yıkdız ortak tgt dedin millet kaçtı
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    yıkdız ortak tgt dedin millet kaçtı
    Kimbilir hangi topigi inletiyordur şimdi. Trend gitti 1 hafta arkasından bağırdı ;sonunda o da gitti ortak

4. O değil de topikte son 1 ayda en çok geçen kelime virüstür .Yeter bıktık diyoruz ama gündem mecburen yine kullanıyoruz, 666 ortak bile kullanmicam dedi daha ama ne yapsın o da ister istemez kullanıyor
    Bakteriler de az değil. Çamaşır suyunda bile üreyebilen bakteriler varmış. Çok yüksek sicakliklara dirençli olanları da.En ilkel canlılar vs en gelişmiş canlılar.

5. Bu Salginin 2.ve 3. dalgalri gelebilir sanki

ekim de 2. dalgayi

bahar da 3. dalgayi gorebilir miyiz ?

Bu durumda ne olabilir ki ? Simdi Diyelim ki Yazin Virus komple oldu. Nemli bi yerde yasayamaz mi bir sure ? sonBaharda tekrar ortamini buldumu yeniden saldirir insanlaral

bence piyasalarda bu rahatlamayi gormeden hareket etmezler. Cunku onlarda ne olacagini bilmiyor . Bilim Dunyasi da calisiyor ama erken donem icin ne olacagini soyleyemiyor.

umarim bu olay hemen biter. Dunyada binlerce insan ve isyeri calismiyor. Bu durum daha uzun sure surduluremez

yahu bu TRENDcan nerde kaldı.
    karantinaya girdi de
    burak ın dediği gibi fişi de çekti herhalde
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    ABD saglik bakani dedi ya sonbaharda yeni bir dalga daha bekliyoruz diye. Hepimizin tahmin ettigi gibi hicbirsey eskisi gibi olmayacaktir artik dunyada. Bu korku herkesin genine isleyecek.
    Aşısı ya da ilacı bulununca söner bu iş, bitiş tarihini merak eden bu çalışmaları takip etmeli, yoksa öyle mayısta haziranda falan kendi kendine bitmez.

8.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Mutasyon 2 taraflı da olabilir, ya mutasyon geçirip iyice bela olacak,veya mutasyon geçirip insanlarda hastalık yapmayacak duruma gelebilir.Umalım 2.olsun.E biz mutasyon geciremiyoruz hemen öyle kısa sürede o gecirsin bi zahmet.Metabolizmasi bile yok, kök söktürüyor .
    Daha ölümcül olursa kendi yayılmasını baskılamış olur.

Sayfa 658/1003 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •