biz bize yeteriz sazeli
keriz çok bence
ütmek lazım
kimmiş bu mudiz
notumuz çöp olsada çok şükür maşallah inancımız tam
biz bize yeteriz sazeli
keriz çok bence
ütmek lazım
kimmiş bu mudiz
notumuz çöp olsada çok şükür maşallah inancımız tam
Caldılar mı bilmiyorum ama kötü strateji ve yönetim örneği olarak AKP universitelerde tez konusu olur. Hamaset ile bir yere kadar daha götürürler. Ama türk milleti fakirliğin biletini bunlara keser. Ha bundan sonraki gelen hükümetler daha iyi şeyler yapabilir ama yanlış anlamayın bizim kumaş bu kadar yerimiz sıramız belli.
Gerçeklerle yüzleşme erteleniyor...
Ayıp değil ama Bisikletle dolaşacak insanlar GOLFe biniyor..
Kendisi borçlanıyor..
Yetmiyor.. Aldığı ithalatçı firmayı, Alman firmasına borçlandırıyor..
O da yetmedi ,BANKALAR vadesinde ,araba borcu ödemek için MB'dan, İhracatçıdan ya da dış bankalardan borç alark
vatandaşın WW GOLF ödemesini yapıyor...
2-3 kademe aşağıda yaşamaya alışmalıyız..
Ben hayatımda 94 yılında 5.kattan düşüp -2 de yaşamaya bir dönem alıştım..Öğrendim!
Bu sahte bolluğun düşüşü olacaktır..
Tedbirli olmakta fayda var..
Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti İstanbul 100 Bin Yeni Üye" programında, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kendisini hedef alan sözlerine, "Zaten senin süren az kaldı, gidicisin. Siz bize insanlık dersi veremezsiniz" diyerek tepki gösterdi.
fransa ile ipler gerilecek anlaşılan
+
notuda eklersek
fdowa sabit kalsa bence -300 açar vadeli.
1996 ydı galiba hafta sonu not indirimi olmuştu, o zaman iş bankasından düşük fiyata lot altı satabiliyorduk sanırım şimdi yok. Ne varsa satmıştım lot altı fiyattan, pazartesi epey kötü olmuştu tabi borsa için. Eskiden yüksek olranda bedelli olursa hisse taban olurdu şimdi bakıyorum ne kadar yüksek oranda bedelli açıklanırsa o kadar çok tavan gidiyor hisseler... Eski çamlar bardak oldu artık, bakarsınız pazartesi % 5 yukarıdayız.
Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673
Yer İmleri