Sayfa 659/1001 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Viop - XXIV

biz bize yeteriz sazeli

keriz çok bence

ütmek lazım

kimmiş bu mudiz

notumuz çöp olsada çok şükür maşallah inancımız tam

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    cevabını ben vereyim

hepsini kılıçtaroğlu ÇALDI.

KENDİSİ VE ÇOCUKLARINA VE YANDAŞLARINA YEDİRDİ.

milletin **

Caldılar mı bilmiyorum ama kötü strateji ve yönetim örneği olarak AKP universitelerde tez konusu olur. Hamaset ile bir yere kadar daha götürürler. Ama türk milleti fakirliğin biletini bunlara keser. Ha bundan sonraki gelen hükümetler daha iyi şeyler yapabilir ama yanlış anlamayın bizim kumaş bu kadar yerimiz sıramız belli.

Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Türkiye'nin dış kırılganlıkları muhtemelen artan bir şekilde ödemeler dengesi krizinde somutlaşacak,
    .
    Gerçeklerle yüzleşme erteleniyor...
    Ayıp değil ama Bisikletle dolaşacak insanlar GOLFe biniyor..

Kendisi borçlanıyor..
    Yetmiyor.. Aldığı ithalatçı firmayı, Alman firmasına borçlandırıyor..
    O da yetmedi ,BANKALAR vadesinde ,araba borcu ödemek için MB'dan, İhracatçıdan ya da dış bankalardan borç alark
    vatandaşın WW GOLF ödemesini yapıyor...

2-3 kademe aşağıda yaşamaya alışmalıyız..
    Ben hayatımda 94 yılında 5.kattan düşüp -2 de yaşamaya bir dönem alıştım..Öğrendim!

Bu sahte bolluğun düşüşü olacaktır..
    Tedbirli olmakta fayda var..

Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Caldılar mı bilmiyorum ama kötü strateji ve yönetim örneği olarak AKP universitelerde tez konusu olur. Hamaset ile bir yere kadar daha götürürler. Ama türk milleti fakirliğin biletini bunlara keser. Ha bundan sonraki gelen hükümetler daha iyi şeyler yapabilir ama yanlış anlamayın bizim kumaş bu kadar yerimiz sıramız belli.
    bilal gelsin bak gör sen.

allahım inşalllah. kurtaracak bence bizi .

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti İstanbul 100 Bin Yeni Üye" programında, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kendisini hedef alan sözlerine, "Zaten senin süren az kaldı, gidicisin. Siz bize insanlık dersi veremezsiniz" diyerek tepki gösterdi.

fransa ile ipler gerilecek anlaşılan

+

notuda eklersek

fdowa sabit kalsa bence -300 açar vadeli.

7.  Alıntı Originally Posted by fibonacci55 Yazıyı Oku
    Zafer Bayramı kutlamaları neden iptallenmişti???

Şuan tvlerde akparti mitingi var herkes kucak kucağa. Bir garip ülkeyiz yeminle...
    Cumhuriyet bizde alerji yapıyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Türkiye'nin dış kırılganlıkları muhtemelen artan bir şekilde ödemeler dengesi krizinde somutlaşacak,

Adam diyor ki ileride sen bu borcu ödeyemez hâle gelecen ve bu bir krizle su yüzüne çıkacak bu nedenle senin notunu indiriyorum indirmekle kalmıyor görünümünüde negatif te bırakıyorum...

Buna rağmen çoğu kişi borsaya etkisi olmaz diyor...
    Bende he he diyorum.
    1996 ydı galiba hafta sonu not indirimi olmuştu, o zaman iş bankasından düşük fiyata lot altı satabiliyorduk sanırım şimdi yok. Ne varsa satmıştım lot altı fiyattan, pazartesi epey kötü olmuştu tabi borsa için. Eskiden yüksek olranda bedelli olursa hisse taban olurdu şimdi bakıyorum ne kadar yüksek oranda bedelli açıklanırsa o kadar çok tavan gidiyor hisseler... Eski çamlar bardak oldu artık, bakarsınız pazartesi % 5 yukarıdayız.
    Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673

Sayfa 659/1001 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •