Bu topikte herkes gemileri yakmış umudunu kaybetmiş.Bu yaz bizim dönemimiz olacak deyip buradaki yazılarıma son veriyorum.Sevgiler.
Bu topikte herkes gemileri yakmış umudunu kaybetmiş.Bu yaz bizim dönemimiz olacak deyip buradaki yazılarıma son veriyorum.Sevgiler.
Ozman bizde sana guveniyorz albay cevdet, he dedigin olmazsa albay cevdet yerine heredot cevdet yaparsin artik nickini=)) latife yapiorm, degerli yorumlariniz icin cok saolun..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bagfas klasiği...başka söze gerek yok..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Bu iniş ve çıkışlar olacak Değerli Arkadaşlar..Bagfaş için fiyatının yükselmesini destekleyen önemli bir durum henüz gözükmüyor.Hissenin tahta yapıcıları 11.81'e kadar yapay hacimlerle fiyatı yukarı çektiler..Daha yukarı götürmek için bir vurucu neden de olmadığına göre de..Şimdi bu ortamda yukarıdan verdiklerini aşağıdan yerine koymakla meşguller..Kayda değer haberler gelince senaryo yine değişecektir..Bagfaş'ın değerini bulması için 10 f/k ya ulaşması gerekir,yâni yıllık konsolide min 90-100 Milyon net kâra..Olur mu? Olur!Olmuş da..İşte o zaman yatırımcısı da kayda değer bir kâr sağlayacaktır..Bu duruma giden yol maalesef uzundur..Dayanabilene..
Ver coşkuyu patron..taban isteriz taban..gitmiyorsun barı yerin dibine git..11000 TL de ufak bir boşluk vardı. Aldı bakalım dahada salarlarsa toparlaması zorlaşır.. bir an önce tepki vermeli...
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Duruma ne kadar uyar bilmem ama biraz gülümseme olsun;bir sadist ve bir mazoşist aynı gemide yolculuk yaparlarken gemi bir fırtına sonrası batmış.
*sadist ve mazoşist ıssız
adaya düşmüşler. Mazoşist
sevinmiş, sadist e dönüp:
- Ne güzel sen sadistsin ben
mazoşist, hadi vur bana demiş.
Sadist zalimce gülümseyerek
karşılık vermiş:
- Vurmayacağım…
Harika..Bagfaş'a da çok uygun..
A....a..... düs istersen, eninde sonunda cikacaksin, bu fiyatlarda tutmayacaksin...grafik piyasa gelecek bilanco hersey seni yukariya isaret ediyo tezek fabrikasi....y.t.d beni baglar
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri