http://www.hisse.net/topluluk/showth...05#post2581905
Vaktin oldugunda linkte verilen yaziyi mutlaka ve mutlaka okumani tavsiye ederim. Guzel datalar var icinde.
![]()
http://www.hisse.net/topluluk/showth...05#post2581905
Vaktin oldugunda linkte verilen yaziyi mutlaka ve mutlaka okumani tavsiye ederim. Guzel datalar var icinde.
![]()
Buraya Halkb mı pazarlamaya geldin Sn 666,TRENDHOUND ile birlikte milleti Halk Cafe soydunuz soğana çevirdiniz şimdi de topiklere mi geldiniz ?İşinize bakın.....Üç beş kuruşu olan insanların algılarıyla uğraşmayın...
not : HALK GERİ ALIM YAPICAM DEDİ EN BÜYÜK SATICI bu gün hissesinde
Kardesim soyle cahil cuheyla yazilari yazmasaniz. Cikarip gostersene TEK BIR yazimi Halkbankasi pazarlayan.
TH'la sorunun varsa da ona git. Adam finansallarini koydu, o kadar bilgi aktardi. Ama cuvalladi. Hangimiz cuvallamadik ki, hissenin finansallariyla bir ilgisi kalmadi, tamamen siyasi. Arada da bankalar batti. Sonra ulke batti. Borsa bir sabit degil ki.
Halk Yatirim en buyuk satici olmasinin neyle alakasi var? Halk Yatirimin arbitraja oynayan bir musterisidir. Al iste, adam 6.26'dan sattigi 1.4 milyon lotu 6.21'den yerine koymus. Herkezin yaptigi is.
Ayrica okudugunu da mi anlamiyorsun, halka arzdan beri 2 senedir olumsuz yaziyorum bu hisseye. Alanlarin parasi 3'te 1'ine indi, adamlar Nasdaq gak guk hisselerini pazarladilar, 50 kat artirip biraktilar. Dun gelmissin, 20 sene once halka arzina katildigim kagitta trolluk yapiyorsun.
Buna da kotu birsey soylemeye gelmiyor. Dun 10 bin lot almis sirket 32'den. 180 bin lot oldu toplamda.
![]()
He valla ...TH denen curruk ayrı vaka zaten resmen siyasetten cezaya algı profesörü,adamı tanıyan tanımayan üstad diye hitap ederdi? ancak kabul edin sizlerde iyi piyonlarıydınız,dün gelip yok yazılım şirketleri için"tasarrufta ilk zarar görecek" şeklinde siz de burada konuşursanız yanlış olur....İşte cevabını seans sonu kapanış rakamı verdi...
Alırsınız satarsınız çok çok kazanın ...Şirket bile topluyorsa,teknik olarak, temel olarak pırıl pırıl parlıyorsa çamur atmayın.Yoksa sizi trollemek gibi niyetim yok, yıllardır demek ki siz de bu alemdesiniz bir şeyler görüyorsunuzdur...Üzüm yemek varken,taşlamak niye..
Bak sen beni deli edeceksin. Birincisi ilk yazin "pazarladin" seklindeydi. Cikar goster dedim tek bir yazimi pazarlayan. Cikarmadin. Ithamda bulunup tepemi attirma.
Simdi de piyon diyorsun. Yine diyorum koy yaziyi neden bahsediyorsan. Cikaramiyorsan sus.
Biz belli senedir borsayla ugrasiyoruz. Bilgi sahibi, birsey ogrenebilecegimiz kisilerle davarlar arasindaki farki biliyoruz.
Dedigim gibi dun buraya dustun, acayip acayip yaziyorsun. Ben yazicagimi simdi yazmadim. Tam 2 sene once dolar bazli 3 kat yukardayken yazdim is bitti fis gitti diye. Daha ne uzum yiyelim. 1'den aldik, 26 ve 52'den sattik cogunu. Bunlar sirketin patronun ne mal oldugunu degistirmez. Git geriye dogru oku, iyice parazit yaptin. Temizmis, piril pirilmis. Neyini bilyorsun ki? Bir bakan cikti yerli mali hikayesi isitti diye bilgisayar hisselerine gelmissin. 20 senedir isitiliyor o zaten.
Durum kotulesecekse en fazla Teknoloji sirketleri vurulur satislarda. Sadece Turkiye'de degil, dunyada boyle. Benim isim bu. Belki de 2 senedir icine edildigi icin fazla etkilenmeyecektir, bilemem. Ama gercekleri boyle. Bu hisseyle ilgilenen herkesin de gozonunde bulunmasi gerekir bunu. Ben elimdeki tech hisselerini 9 ayliklar geldikten sonar azaltacagim. Sen ne yaparsan yap.
Ne bicim tipsin, bir onceki yazin "Logo pazarlayacak", bir sonraki yazin "Kotuluyorsun.". Zerre kadar tutarlilik yok, laf olsun torba dolsun.
Yeter bu kadar. Bir daha yazma baska hisseler hakkinda, yalan yanlis ithamda bulunma. Soyleyecegin varsa topigine gel orda konusalim.
Sirket 20 milyon lira kurdan zarar yazacak, ilk 6 ayda kazandiklarinin cogu gidecek, gelip gereksiz gereksiz muhalefet yapiyorsun.
Yer İmleri