Sayfa 66/299 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 2385 madde; 521 - 528 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

1. Pazarda bir malınız var diyelim.. Gerçek değeri 10lira..

Bazı hatalarınıza talihsiz sebepler de eklenince, pazardaki fiyatı 10'dan 5'e düşmesi gerekirken, 2 liraya zor alıcı buluyorsunuz diyelim...

Sizi ve malınızı iyi bilen, ürünü iyi takip eden bir tüccar gelip 3 lira teklif etti... Çünkü hatanızı düzeltiyor olduğunuzu ve talihsiz sebeplerin kalktığını analiz etti.. Pazarda dolaşan aylak ve salak bir adam bu tüccarın teklifini gördü ve size bağıra bağıra "oooo Ahmet abi, 2 liraya zor satıyordun, 3 güzel fiyat, hemi de %50 artış demek bu!" dese...

O aylak adama "sss...kt...r git lan y....k" demek istersiniz ama ortamda ayıp kaçar.. Az ötede oyna der geçersiniz...

Şimdi cuma günkü %20 yükselişi yeterli görenler hakkında ne düşündüğümü öğrenmiş oldunuz..
    Yatırım tavsiyesi değildir... Sadece tahmindir.. Büyük ihtimalle de "hatalı" bir tahmindir..

2. Extomorrow motorun orijinali araçta duruyor toyota land cruiser. Hibrit olanın motoru da aselsan.

3.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    Hisse tavana gidiyor maşallah bugün 2.24 den aldım 2.21 verdim sonra kızdım ne var ne yok 2.22 den aldım iyilik almisim

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tavana yakin hisse almak iyi cesaret valla dostum

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Turan007 Yazıyı Oku
    Extomorrow motorun orijinali araçta duruyor toyota land cruiser. Hibrit olanın motoru da aselsan.
    Hızır toyota land cruiser üstüne yapılan model değil iyi araştırın. Hibritin motorda aselsan değil. Elektrik ünitesi aselsan ama 2 versiyondaki diesel motorlarda cummins. Sonra laf edince bilgi edinmeden fikir sahibi olmayın diyince ben gıcık adam yada patronun adamı oluyorum hayret valla.. ytd

5.  Alıntı Originally Posted by brokers Yazıyı Oku
    2016-2019 SENELERİ ARASI TOPLANAN MAL

https://postimg.cc/w70dNc71

https://postimg.cc/CzQStsYW
    Eline sağlık. Bu takas çok çok önemlii...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Tavana yakin hisse almak iyi cesaret valla dostum

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tavana yakınlığı 18 kademe riske değer degilmi şimdi pazertesi 2.46 açar

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by ELSABR Yazıyı Oku
    Eline sağlık. Bu takas çok çok önemlii...
    önemli değil ısrar ile topluyorlar diyorum kaç kişi beni burda aforoz etti...her kes kendi değerlendirsin sonra yine özele mesaj yağdırmasınlarda)))
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

8. YENİ ÜLKELER YOLDA

Katmerciler İcra Kurulu Başkan Vekili Furkan Katmerci, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 20,7 milyon dolarlık siparişin, yaklaşık 3 yıldır süren yurt dışı tanıtım çalışmalarının ilk meyvesi olduğunu belirterek, hedeflerinin, Hızır'ı başka ülkelere de taşımak olduğunu söyledi.

"Hızır, sadece ülkemizde değil, yurt dışında da ilgi çeken bir zırhlı oldu. Yüksek performansa sahip çok güçlü bir araç olan Hızır, sadece ülkemiz için değil dost ülkeler için de önemli bir muharebe aracı" değerlendirmesinde bulunan Katmerci, şunları kaydetti:

"Katmerciler'in farklı ihtiyaçlara uygun, son derece geniş bir savunma portföyü var ancak lansmanından bu yana yurt dışı tanıtımlarda özellikle Hızır'a odaklanıyoruz. Bu çalışmaların ilk sonucunu da elde etmiş bulunuyoruz. Hızır, Türkiye'den sonra bir Afrika ülkesinin silahlı kuvvetlerinin envanterine giriyor. Çok sayıda potansiyel alıcıyla temaslarımız devam ediyor. İlk ihracatın da sağladığı motivasyonla, çok uzun olmayan bir sürede Hızır'ı envanterine dahil edecek yeni ülkelerin duyurularını yapacağımıza inanıyoruz. Yaklaşık 60 ülkeye ihracat yapmış, ihracata her zaman büyük önem veren bir firma olarak, Hızır'ın da katkısıyla Katmerciler markasını dünya savunma sanayisinde daha fazla duyurmaya kararlıyız."

furkanın en son ihalede veridği demeç yine reklam yapmıyorsa yeni potansiyel alıcılar yolda demiş bakıp izlicez devamı gelirse ki geliceğini söylüyor bu ihalelerin cuma günkü tavan haraketini sürdürmesi lazım önü açık sene sonuna kadar en geç 2020 ye kadar yüksekten kol gibi maliyetlendirdiği senelrce beklrtilen ky göz ardı etmez umarım katmerciler şirketi şeffaflık kurumsalık lazım bu şirkete hala aile şirketi angarya yönetim peşindeler vizyonu geniş tutmaları lazım ytd

Sayfa 66/299 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •