Sayfa 66/72 İlkİlk ... 16566465666768 ... SonSon
Arama sonucu : 569 madde; 521 - 528 arası.

Konu: DMSAS - Demisaş Döküm

1. tahtacı bedelli sonrası gelenleri dökmek istemiş olabilir çok kişinin döküldüğünü düşünüyorum...2-3 tl artış onları dökmeye yetti bizim hedef büyük beklemeye devam yapacak birşey yok...istesem bende satardım ama potansiyelin çok büyük çoğunluğu duruyorken niye hisseden çıkayım...

2.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    hisse normalde ucuz ama gitmesine müsaade etmiyorlar...8 tl ler dmsas için pahalı değildi ne olduysa satmak için yarıştılar kendileri bilir inananlar ile yola devam etmek en iyisi...biz cefasını çekiyoruz yıllardır taşıyoruz sefasından da 2 tl için vazgeçecek değiliz...yolumuz uzun inşallah....bu yıl için beklentim 20-22 tl.....4-4,5 milyar piyasa değeri....net kar yıl sonu beklentim 200-250 milyon üstü olabilir aşağısını beklemiyorum....ytd
    Son iki bilançoda iyileşme olmasına rağmen bu şekilde düşüş çok tuhaf ve tepki de gelmedi.Normalde bilanço geldiğinde 7 civarı idi hisse.İyi şirketlerin zarar yazdığı ortamda iyi bilanço getirdi diyebiliriz.Yıllardır zarar üstüne zarardan sonra kâr etme zahmetinde bulundu.Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    hisse normalde ucuz ama gitmesine müsaade etmiyorlar...8 tl ler dmsas için pahalı değildi ne olduysa satmak için yarıştılar kendileri bilir inananlar ile yola devam etmek en iyisi...biz cefasını çekiyoruz yıllardır taşıyoruz sefasından da 2 tl için vazgeçecek değiliz...yolumuz uzun inşallah....bu yıl için beklentim 20-22 tl.....4-4,5 milyar piyasa değeri....net kar yıl sonu beklentim 200-250 milyon üstü olabilir aşağısını beklemiyorum....ytd
    Yıllardır zarar eden şirket
    Borçları dönen varlıklardan her zaman fazla
    Bedelli yapmasına rağmen kapatamıyor
    Siz de uzun süredir bu hissedesiniz yanlış hatırlamıyorsam
    Bu yıl sermayesi kadar kâr yapabilecek rasyo istatistik nedir?Neden böyle düşündünüz?

4.  Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    Yıllardır zarar eden şirket
    Borçları dönen varlıklardan her zaman fazla
    Bedelli yapmasına rağmen kapatamıyor
    Siz de uzun süredir bu hissedesiniz yanlış hatırlamıyorsam
    Bu yıl sermayesi kadar kâr yapabilecek rasyo istatistik nedir?Neden böyle düşündünüz?

şirketin çeyreklik karı artarak devam etmekte.son açıklanan düz hesap 40 milyon ilk çeyrek cirosu ve karı tarihi rakamlar...şirket yatırım yaptı ve katma değeri yüksek ürünlere yöneldi....benim beklentim fazla iyimser gelebilir ama gidişat ve potansiyel onu gösteriyor....bu şirketin bilançosu pandemiden sonra bozuldu enerji krizi ile körüklendi....şuan o olumsuz faktörler ortadan kayboldu....bu arada şirkette yatırım yaptı....şirket niye borçlu niye kar marjları % 2 lere kadar düştü....pandemi sonrası şirket krize girdi birde yönetimin yolsuzluk olayı var ...yönetim değişti bu yıl başında....herşey dmsas lehine temel anlamda...ben bu şirkete yatırım yaptığımda şirket 150 milyon yıllık ciro yapıyordu şuan 3 milyar üzeri ciro potansiyeli var ve bu süreçte bu hisse çok baskılandı....bir cemas 3-4 milyar piyasa değerine sahipken dmsas 1,2 milyar piyasa değerinin akılla mantıkla izahı yok...en ölü 15 tl olmalı ama patron hisseyi uyutmaya devam ediyor....

5.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    şirketin çeyreklik karı artarak devam etmekte.son açıklanan düz hesap 40 milyon ilk çeyrek cirosu ve karı tarihi rakamlar...şirket yatırım yaptı ve katma değeri yüksek ürünlere yöneldi....benim beklentim fazla iyimser gelebilir ama gidişat ve potansiyel onu gösteriyor....bu şirketin bilançosu pandemiden sonra bozuldu enerji krizi ile körüklendi....şuan o olumsuz faktörler ortadan kayboldu....bu arada şirkette yatırım yaptı....şirket niye borçlu niye kar marjları % 2 lere kadar düştü....pandemi sonrası şirket krize girdi birde yönetimin yolsuzluk olayı var ...yönetim değişti bu yıl başında....herşey dmsas lehine temel anlamda...ben bu şirkete yatırım yaptığımda şirket 150 milyon yıllık ciro yapıyordu şuan 3 milyar üzeri ciro potansiyeli var ve bu süreçte bu hisse çok baskılandı....bir cemas 3-4 milyar piyasa değerine sahipken dmsas 1,2 milyar piyasa değerinin akılla mantıkla izahı yok...en ölü 15 tl olmalı ama patron hisseyi uyutmaya devam ediyor....
    Hadi hayırlısı bakalım teşekkürler

6. Acaba bunda durmakla beklemekle hata mı yapıyoruz dedirten grafik.
    1997 10 cent
    2024. 19 cent

27 yılda iki kat yapmış.Allah bereket versin.

7. Hatta şöyle bir hesap yaptım ,1997 temmuzda 9.000 TL den arz olmuş.O günkü dolar kuru 153.000 TL.
    Yani 17 cent oluyor halka arz fiyatı yanlış değilse .

8. dolar bazlı grafikteki fincan kulp oluşumu net görünüyor tabi süreç uzun sıkıcı...geçmiş geçmişte kaldı şirket yatırımlar yaptı ürün portföyünü daha katma değerli ürünlere yöneltti...bu tarz bebek şirketlerin oluşumu malesef geç oluyor...şirket yılların şirketi ama son 3-4 yıldır daha farklı oluşum içinde....

Sayfa 66/72 İlkİlk ... 16566465666768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •