Sayfa 66/998 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 521 - 528 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    TANERİN 600 k takipçisi var.130 tl/aylık aboneliği var....

2.000 kişi abone olsa 260 .000 tl aylık gelir....Oh misssssss

Taneri 20 yıldır tanırım..Şimdi çok şey derim ama ''sen de bunları hiç beğenmiyorsun'' diyeceksin...

İsteyen ekşi sözlükteki TANER yorumlarını okusun...

TANER başgan yanılınca -eleştirilince telefon numarası isterdi..verdim ama dönmedi(5 yıl olmuştur)

2 tane ortalama ile bu kadar takipçi toplamak...Vallahi tez konusu.

Bankalar a hafiften alım geldi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ben burada yorum yaparken KORKUYORUM...Yanılırsan hesap sorarlar-itibarım zedelenir diye..Kimseyi de ENGELLEYEMİYORUM.. (X deki gibi bir olay yok zaten)..Yani çatır çatır eleştirilirsin..

Orta vadeli öngörüde KESİN -EMİN değilsem konuşmuyorum..11.000 deyken malum fikir beyan etmiştim..2 kere de 10.000 altı için..

Ama bozkurt dün sordu(orta vade)(O MEŞHUR GRAFİKTE NEREDEYİZ DİYE).. 9800 iken,ben bilmem,dedim..kafam karışık..

Bir süre sadece viobda trade ederim,dedim..

İŞİN İÇİNDE NİCKİNİ KAYBETMEK VAR.

4. Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    TANERİN 600 k takipçisi var.130 tl/aylık aboneliği var....

2.000 kişi abone olsa 260 .000 tl aylık gelir....Oh misssssss

Taneri 20 yıldır tanırım..Şimdi çok şey derim ama ''sen de bunları hiç beğenmiyorsun'' diyeceksin...

İsteyen ekşi sözlükteki TANER yorumlarını okusun...

TANER başgan yanılınca -eleştirilince telefon numarası isterdi..verdim ama dönmedi(5 yıl olmuştur)

2 tane ortalama ile bu kadar takipçi toplamak...Vallahi tez konusu.
    Takipçi satın alınması diye bir durum var. Bunun için kurulmuş şirketler bile var. Başvuruyorsun. Çaktırmadan mı artıralım birden mi artsın , nasıl takipçiler istiyorsun. Paketler var seçiyorsun dolarla paranı yatırıyorsun . Köpürtüyorlar seni. Sanal dünyada gördüğün hiç birşey göründüğü gibi değil.

Arkadaşlık sitelerinde oradan buradan buldukları anonim kadın erkek resimleri. İşte doğa börtü böcek motor araba bayrak vatan millet atatürk resimli troll hesaplar sahte hesaplar. Bunları tek tek oturup üretenler var .
    Hiç birşeye inanmamak lazım.
    youtube de 1.2M abonesi olup videoları 15-20 bin izlenmede youtuber lar var. Gerçi artık youtube gibi mecralar çok çeşitli algo lar geliştiriyorlar böyle çakma cılar için. Mesela videonun tümü izlenirse başka para ödeniyor kaydırarak izlersen başka. Şimdilerde bir çok short cu tiktok cu youtuber şucu bucu sonuna kadar izle sonuna dikkat!! diye kolpa geçmelerinin nedeni bu!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    MAŞALLAH dediğimiz 2 gün yaşamıyor...

ALİ ACER vardı...sempatik-bol yorum yapan-video çeken..fena değildi..Burada taktir ettik..

Beğendiğim bir yorumcuydu..

O da youtubede ücretli KATIL açmış..

Bu abonelikte-KATILDA çok mu para var?

Çok kişi takip ettiğim yok..Ama değişik BAKIŞ AÇISI VE GÜNDEMİ BİLMEK İÇİN 15-20 kişiyi takip etmekte behis olmuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MAŞALLAH dediğimiz 2 gün yaşamıyor...

ALİ ACER vardı...sempatik-bol yorum yapan-video çeken..fena değildi..Burada taktir ettik..

Beğendiğim bir yorumcuydu..

O da youtubede ücretli KATIL açmış..

Bu abonelikte-KATILDA çok mu para var?

Çok kişi takip ettiğim yok..Ama değişik BAKIŞ AÇISI VE GÜNDEMİ BİLMEK İÇİN 15-20 kişiyi takip etmekte behis olmuyor.
    Feci battilar
    Keriz de çok
    Normal abonelik yoluna basvurmalari
    O zararlar nasıl cikacak

8.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    her zaman olmaz pala ne yiyecek
    taş mı

vob yapman batarsın
    Sende haklısın dayucuğum, yaz alıcak defterine borcum olsun.
    Şöför kamyonun kapısını araladı atlasam mı atlamasam mı diye bakıyor
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 66/998 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •