Sayfa 66/570 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 4553 madde; 521 - 528 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Uzay yarışında bizde varmışız ...ilginç olanı füze rampan yok hala,gidiyorsun gevur ABD'den atılıyor füze
    https://www.instagram.com/cmylmzarsiv/reel/C0dv9nNtb-H/

Bu şekil mi acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    İrlanda 1. Müslüman çıkmış, Yeni Zelanda 2 .
    Finlandiya 3..

Türkiye 103. Sırada

Şaşırdık mı Hayır...
    O sonuç 2016 şimdi ben 180 falan diyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Uzay yarışında bizde varmışız ...ilginç olanı füze rampan yok hala,gidiyorsun gevur ABD'den atılıyor füze
    Sonuçta bir yerden başlanmalı. Birşeyleri ögrenebilmek için Çırak kalfa usta ustabaşı gibi bir kariyer sistemi gerekli.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sonuçta bir yerden başlanmalı. Birşeyleri ögrenebilmek için Çırak kalfa usta ustabaşı gibi bir kariyer sistemi gerekli.
    Ben mesela bazı ustalar tanıyorum bu ustaların çıraklık ta yaptığı işler çok daha iyiydi keşkem de hiç usta olmayıp ,hep çırak kalsaydılar, usta olunca işi acayip bi savsakladılar mı desem nedir ,çırakken daha dikkatli , "görece "modunda idiler, şekilde görüldüğü gibi tırnak içinde "usta" lar , bizde usta olunca şımarmayan adam az bulunur mesela bi triger kayışını 40 saatte değiştirir
    anlayana
    .....
    Evet İrlanda gerçek İrlanda, bizim has İrlandalılarımız değil

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben mesela bazı ustalar tanıyorum bu ustaların çıraklık ta yaptığı işler çok daha iyiydi keşkem de hiç usta olmayıp ,hep çırak kalsaydılar, usta olunca işi acayip bi savsakladılar mı desem nedir ,çırakken daha dikkatli , "görece "modunda idiler, bu şekilde görüldüğü gibi tırnak içinde "usta" lar
    .....
    Evet İrlanda gerçek İrlanda, bizim has İrlandalılarımız değil
    Abi kalfalık esnasında yaptığın iş çok kaliteli olur. Kendini kanıtlama ispatlama evresinde daha dikkatli daha temiz oluyor. Kendimden biliyorum askerde ilk dikiş attığım askerin çenesine öyle bir dikiş attım ki plastik cerrah öyle güzel atamaz. Sonra kileri görsen. Adamın gözünün üstüne attım dikişi gözünün biri daha büyük gözüküyordu kaşlar yukarda kaldı. Gerçi iş yükü de etkiliyor bir kamyon asker öğrenci enjeksiyon aşı dikiş vs. Yetişmeyince enjeksiyon yaparken daha donunu indirirken ben iğneyi yapmış oluyordum. Sadece biraz topallıyor iğneden sonra.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi kalfalık esnasında yaptığın iş çok kaliteli olur. Kendini kanıtlama ispatlama , evresinde.

Adamın gözünün üstüne attım dikişi gözünün biri daha büyük gözüküyordu kaşlar yukarda kaldı.

Yetişmeyince enjeksiyon yaparken daha donunu indirirken ben iğneyi yapmış oluyordum. Sadece biraz topallıyor iğneden sonra.
    Sen adama estetik kaş kaldırma ameliyatı yapmışsın Mr. Spock gibi bir kaşı havada kalmış,
    Walls millete donunun üstünden iğneyi çakıyorduysan birinin siyatik sinirine getirip topal etmişindir kesin
    ......

Gerçi benim bahsettiğim usta pek çok kişinin tanıdığı sözüm ona bir usta idi. Oto sanayide

7. Gam çekme güzel n'olsa baharın sonu yazdır
    Sevdaların en coştuğu yer şimdi Boğaz'dır
    Tekrar ediyor söylediğim şarkıyı dağlar
    Körfezde kopan kakahalar Göksu'da çağlar.

https://www.youtube.com/watch?v=FHjS...PGAYRETL%C4%B0

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi kalfalık esnasında yaptığın iş çok kaliteli olur. Kendini kanıtlama ispatlama evresinde daha dikkatli daha temiz oluyor. Kendimden biliyorum askerde ilk dikiş attığım askerin çenesine öyle bir dikiş attım ki plastik cerrah öyle güzel atamaz. Sonra kileri görsen. Adamın gözünün üstüne attım dikişi gözünün biri daha büyük gözüküyordu kaşlar yukarda kaldı. Gerçi iş yükü de etkiliyor bir kamyon asker öğrenci enjeksiyon aşı dikiş vs. Yetişmeyince enjeksiyon yaparken daha donunu indirirken ben iğneyi yapmış oluyordum. Sadece biraz topallıyor iğneden sonra.
    Gençliğinde epey vurmuşsun anlaşılan. Hem de donu indirmeden.

İğneyi İğneyi

Sayfa 66/570 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •