Sayfa 660/997 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    vakıfbank özel bankacılığı ararsan bu oranı alacaksın , chuky ve ben bu aranı aldık %99 da yarın chuky perşembe ben vakıfbanklı olacağız

isteyene özel bankacılık numarası verebilirim özelden
    Özel Bankacılık numarasını özelden alabilir miyim.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    daha önce opsiyon yapmadığını düşünüyorum ,sana tavsiyem hiç öğrenme , düz mevduat yap rahat et , 15,45 güzel oran
    Bende alabilir miyim özel numarasını

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    vakıfbank özel bankacılığı ararsan bu oranı alacaksın , chuky ve ben bu aranı aldık %99 da yarın chuky perşembe ben vakıfbanklı olacağız

isteyene özel bankacılık numarası verebilirim özelden
    Numarayı ben de rica edebilir miyim. Bir de hangi şehirde şube?

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

4. vakıf için sorduğunuz şube.. büyük ihtimal vakıf özel yeşilköy'dür.. oradaki bir mt aktifti forumda..
    vakıfın özeli düzü hiçbir şubesi 15.45 düz mevduat oranı vermiyor o ayrı mesela.. vardır bir numara..

5.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    vakıf için sorduğunuz şube.. büyük ihtimal vakıf özel yeşilköy'dür.. oradaki bir mt aktifti forumda..
    vakıfın özeli düzü hiçbir şubesi 15.45 düz mevduat oranı vermiyor o ayrı mesela.. vardır bir numara..
    Ben de Vakıfın düz mevduata o oranı vereceğini sanmıyorum, ha 5mio üzeri meblağya veriyorsa bilemem..

6.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Şimdi, bu konuya bir açıklık getirmek adına;
    Benim vade dönüşüm bugün, oranda da anlaşamadım diyelim,
    - ücretsiz eft yapar( kabul)( ücretsiz olacak, değilse nakit isterim)
    - makul orandan günlük faiz verir (kabul)
    - değilse nakit istiyorum, haber filan da vermedim önceden diyelim, banka yasal açıdan aynı gün içinde mesai sonuna kadar nakit vermeye mecbur mu? Değil mi? Cevap mecbur ise, izleyeceğim yol nedir?
    Banka yasal açıdan aynı gün içinde mesai sonuna kadar nakit vermeye mecbur. Eğer vermezse noter ile şubenin ödeme yeteneğinin olmadığı tespit edilip mağdur olarak mahkeme ve bddk'ya başvurabilirsin. Vadesiz mevduat teorik anlamda her an çekilebilir mevduat ve mudi haber vermek zorunda değildir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Banka yasal açıdan aynı gün içinde mesai sonuna kadar nakit vermeye mecbur. Eğer vermezse noter ile şubenin ödeme yeteneğinin olmadığı tespit edilip mağdur olarak mahkeme ve bddk'ya başvurabilirsin. Vadesiz mevduat teorik anlamda her an çekilebilir mevduat ve mudi haber vermek zorunda değildir.
    dövizde öyle olmuyor yüklü döviz kesinlikle bulunmuyor,ertesi günü bekliyorum. TL için bilmiyorum çünkü ilgilenmiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dövizde öyle olmuyor yüklü döviz kesinlikle bulunmuyor,ertesi günü bekliyorum. TL için bilmiyorum çünkü ilgilenmiyorum.
    Döviz ödeyemeyip aynı gün TL ödemekle yükümlüler.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 660/997 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •