Sayfa 663/1001 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. EIB'nin hissesi Blcy'de saat 15.45 ile 17.20 arası aşırı anormal hereketlenmeler oldu.Hisse 20 dakikada uzaya çıkıp aynı hızla geri düştü.
    Sonuçta ne oldu
    Nasıl açtıysa öyle kapadı.
    Ama o hareket neydi öyle.

2. Herkesin tefastan görfüğünü burda paylaşmamak nasıl bir kazanç anlayamadım.. “tıp” oynamış oluruz o kadar.. burda başka ne konuşulur ki ??

3.  Alıntı Originally Posted by Pozi@tiv Yazıyı Oku
    Herkesin tefastan görfüğünü burda paylaşmamak nasıl bir kazanç anlayamadım.. “tıp†oynamış oluruz o kadar.. burda başka ne konuşulur ki ??
    Aynen katılıyorum. 100 milyonluk fon şurda çok konuşulup 105 m olunca nasıl şişip kötüye gidiyormuş anlamadım. normalde 3 gün kazanıp 2 gün kaybeden fon, burada konuşulunca algıda seçicilik yapılıp 2 gün kaybettiğine bakılıyor. Konuşulmazsa 3 gün kazandığına bakılıyor.
    Çok konuşuldu kötü oldu denen EIB; TCD gibi fonlara baktım. hiç bir fark göremedim. Merak eden açsın tefaşta eıb grafigine baksın. corona sırasındaki düşüş dışında aynı tempo gitmiş. Ama herkeste olunca arada eksileri göze batmaya başlıyor. Endeks düşerken onlar da düşmüş tüm fonlar gibi. Hayatın her alanında, her konuda komplo teorilerine bayılıyoruz.

100 m fon 200 m olunca aynı performansı sürdüremiyorsa, orada bir yönetim yoktur, yok bizden çok bahsedildi diye eli ayağı titreyip yanlış işlem yapıyorsa ergen gibi daha da komedi. Ne oluyor da çok konuşulunca düşüyor ki , söylenen şeyin bir mantığı olmalı, istatistiksel temeli olmalı.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

4. sua nın getirisi saat kac gibi ve nerede görülebilir?

5.  Alıntı Originally Posted by Şimal yıldızı Yazıyı Oku
    sua nın getirisi saat kac gibi ve nerede görülebilir?
    sabah sekizden önce yediden sonra , tefasta
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum. 100 milyonluk fon şurda çok konuşulup 105 m olunca nasıl şişip kötüye gidiyormuş anlamadım. 3 gün kazanıp 2 gün kaybeden fon, burada konuşulunca algıda seçicilik yapılıp 2 gün kaybettiğine bakılıyor. Konuşulmazsa 3 gün kazandığına bakılıyor.
    Çok konuşuldu kötü oldu denen EIB; TCD gibi fonlara baktım. hiç bir fark göremedim. Endeks düşerken onalrda düşmüş tüm fonlar gibi. Hayatın her alanında, her konuda komplo teorilerine bayılıyoruz.
    Bu sıralar kötü performans sergiliyor dediğimiz eıb’nin aylık mevduat karşılığı getirisi yüzde 17,5 civarı. Mevduat veya ppf’de beklemekten çok daha iyidir.

7. Mart diplerinden bugüne.
    son 3 ay.
    tüm fonlar.

8.  Alıntı Originally Posted by oldskool Yazıyı Oku
    Mart diplerinden bugüne.
    son 3 ay.
    tüm fonlar.
    FGS ve FGA 'nın BYF olduğunu ve gerçek kodlarını dip not olarak yazın bence.
    Bilmeyenler Tefasta FGS ve FGA aramasın boşuna.

Sayfa 663/1001 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •