Sayfa 663/663 İlkİlk ... 163563613653661662663
Arama sonucu : 5301 madde; 5,297 - 5,301 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Gerçekten ilginç bir dönemden geçiyoruz. Son dönemlerde 11,50 seviyesinin üstünde kalmanin ne kadar önemli oldugunu düsünüyorum. Eger bu seviye korunursa, yukari yönlü hareketler görebiliriz. MACD'nin al sinyali üretmesi de yatirimcilar için umut verici bir durum. Bunun yani sira, hacimdeki artislar da hareketliligin devam edecegine isaret ediyor gibi görünüyor. Dolar alim satimi konusunda yüksek faiz oranlarinin cazip hale gelmesi de dikkat çekici. Ancak, her zaman dikkatli olmakta fayda var; çünkü piyasalar her an degisebilir. Özellikle geçmiste yasanan dalgalanmalar, bazi durumlarin zaman alabilecegini gösteriyor. Gelismeleri yakindan takip etmekte fayda var. Sabirsizlikla neler olacagini bekliyorum! Unutmayin, bu sadece bir görüs ve yatirim tavsiyesi degildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hoja ben çok anlattım bunları burada ya da başka topiclerde demek ki hiç okumamışsın. Adam şişe de şirket birleştirdi ne yapması lazım sermaye artırıp onu vermesi lazım di mi birleşmeye konu olan şirket ortaklarına bunlar ne yaptı sermaye artırmadan verdi % 41 ler de olan halka açıklık % 49 lara yükseldi.Bu arada da şirket yana yakıla hisse geri alım yapıyordu.Geri alım derken yancılara toplattıkları malı sahibine teslim.Bunları anlayacak kapasitede yatırımcı mı var bir elin parmaklarını geçmez onlarında buralarda işi olmaz.Biraz yazayım dedim bir sürü laf yedim ama artık akıllandım.Bilgiye gereken saygının gösterilmediği yerde bende ancak ucundan gösteririm. Bu arada ŞİŞe Ülkenin paraya yatırıma ihtiyacı olduğu yerde çatır çatır Ab de ABD de şirket açıyordu. Ha o bilançolara bak zerre katkı yok o fabrikalardan artık nasıl oluyorsa.
    Birileri yanlış yapıyor..

Ama inada sürdürüyor.

Yurt dışı Turlarda yer bulmak mümkün değil. Ülkede fabrika kalmadı dışarı taşımaktan..

Otelcilere acıyorum , o güzelim 5 yıldızları otellerin tekerleri olsa..çoktan yürümüştü..

Adı Oyak, adamlar, Çinliye satıp, güyya, Portekizde yatırım yapıyorlar.. Senin ne işin var da Hollanda da, orada şirket

kuruyorsun. Üstelik Adından bile haberin yok..Ülke kime emanet.

Hep konuyu karıştırmak ve anlaşılmaz yapmak.. Bana biri doğru dürüst açıklasın, kim dir gerçek sahipleri bu şirketlerin.

Hepsi MATRUŞKA.. Tüm holdingler.. hepsi.. Alavere dalavere, iyide o zaman Pat diye elden gidince, kızmayacaksın..

Bize, kapitalist_kominizm lazım. Ahlak esaslı..

Benden (halk) çalıp, barda (yurt dışında) yiyemezsin.. yok öyle bir dünya.. ama birileri hala uyanmadı , ve hala NAS

kafasında..

3. İğnenin ucu bile girse, AİDS olunur..

Yarın ve gelecek hafta tekrar içeri almazsa..

"Amiral Battı" oynarız..

4. piyasadan neden negatif ayrıştı bilen var mı arkadaşlar ? dedikodu değil, gerçek bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. teşekkürler.

55 günlüğün altına düşmesi hoş olmamış.. yukarı tepki veriri ve 13.11 geçilemez (veya geçilip te geri dönerse) 13.11 seviyesinin yakın takıp edilmesinde yarar var..an itibarı ile malsız ve çulsuz olsam da haftalık ve günlük taramalarda dikkatimi çekti.. bu nedenle dönüşünü çok yakın takip edeceğim.. kazancınız bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 663/663 İlkİlk ... 163563613653661662663

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •