Sayfa 664/1000 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Son Fiyat (TL) 0,058989 Günlük Getiri (%) %0,0390

Yine ve yeniden bilemedim, yani çuvalladım. Bravo bana. Böylelikle 20 Ağustos'ta almış olduğum EID'den % 10.41 kârla ayrılmış bulunuyorum. Kendilerine sunmuş oldukları şeffaf ancak bir o kadar öngörülemez hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yaw arkadaş 1 kere bilseydim gam yemezdim, 1 yahu 1..
    Bugün eski sevgilim (EID) için ilk alım talimatını verdim. Muhtemelen yukarıda sattığım değerin % 1-1.5 civarı aşağısından hesabıma geçmiş olacak. Endeks için takip etmiş olduğum grafik an itibariyle SAT konumunda ve geri çekilmenin dramatik boyutlara varmadan 98.500 civarında dengeleneceğini değerlendirmekteyim. Yarın ve son olarak Cuma günü de aynı miktarlarda alış girerek alımlarımı tamamlamış olacağım.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Şundan 4 ay önce burda herkes bugün ne kadar kazandık peşindeydi, az mı kazandık çok mu kazandık vardı sadece, ama gün sonunda mutlaka kazanılıyordu, ne güzeldi.
    O zamanlar OKT bile riskli görülüyordu.
    Ne olduysa o değişken virüsü içeri bir girdi, başlığın kimyası bozuldu.Peşinden bir de hise yoğun virüsü
    Şimdi düşün dur zarar varmı yokmu diye.

İyi mi oldu kötü mü oldu karar veremiyorum.
    Bence iyi oldu. Fon piyasası buradaki çok değerli üstadlar sayesinde -yeni- finansal okuryazarlar kazandı.

3.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Bence iyi oldu. Fon piyasası buradaki çok değerli üstadlar sayesinde -yeni- finansal okuryazarlar kazandı.
    .

4.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Bugün eski sevgilim (EID) için ilk alım talimatını verdim. Muhtemelen yukarıda sattığım değerin % 1-1.5 civarı aşağısından hesabıma geçmiş olacak. Endeks için takip etmiş olduğum grafik an itibariyle SAT konumunda ve geri çekilmenin dramatik boyutlara varmadan 98.500 civarında dengeleneceğini değerlendirmekteyim. Yarın ve son olarak Cuma günü de aynı miktarlarda alış girerek alımlarımı tamamlamış olacağım.
    Bende GL1'e tekrar giriş yaptım bugün

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    İyide bazı fonlarda para t+1 falan yada aldın düştü sattın çıktı durumları olabilir..
    Yıllar önce bende biraz kovaladım ama..
    İşin içinden çıkılır gibi değil..
    Tefaş üzerinden alsan satsan günlük saatleri falan var..Belli bir saati geçersen yarın ki fiyatla alıyor sanırsam
    Arada bi fonda biraz hisse vardır hop borsa bi çakılır girersin içeri çıkarim dersin panik olursun aldığın da düşer..
    Bi ton fon var içeriklerini teker teker bilmek lazım falan..
    Dolar ve fon ikileminde git gel daha basit ve karlı değil mi..?
    Bütün zorluklarını biliyoruz ve üstesinden gelebildiğimiz kadarıyla hepbirlikte gelmeye çalışıyoruz

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    2014 sonu
    ATA online in bi hedge fon u var..
    Hisse de var ama hedge edilmiş hisse fonu..
    2014 marttan 2014 ekime kadar yüzde 30 mu ne getirmiş..
    O zaman faizler yüzde 11..
    woaww en sonunda dayanamadım aldım..
    Hiç unutmam ertesi gün bi baktım 7500 tl eksi..
    Olur molur gerken 2. gün 8000 daha eksi..
    Borsa o 2 gün çok olmasa da düştü..
    Hemen aradım MT yi ..sakin olun cart curt falan..koskoca ata online bilmem ne müdürüne kadar bağladılar beni..
    neyse
    3 ay sonra mevduat ile arayı kapadı idi..yani 3 ay mevduatta beklesem aynı sonucu alacaktım..
    hemen sattım..
    benden sonra da çakılmış
    sonrada kapadılar o fonu diye duydum
    o telefonla konuştuğum müdür de başka bi şirkete geçti..

zamanında borsa da sağlam iş çeviren abilerden bi tanesine..
    bu kadar malı alıp hangi enayiye satıyorsunuz demiştim
    hisse fonlarına demiş idi gevrek gevrek gülerek..

o zamandan bu zamana ne değişti bilemem ama hisse yoğun fon alacaksam gider bildiğim ettiğim banka kağıdı alırım..
    11.12.2018 e bak benzer olay yine aynı kurum.
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AED

7.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Sn.admustafa

Ydp ve Ybp özel fon Sn.Ozbek

ykb de hesabım var ,bu fonları ben alamıyormuyum?
    İzahnameye bakarsanız alım satım esasları kısmında görebilirsiniz nasıl alım yapılabileceğini sn.ozbek. Daha önce bakmıştım hatırladığım kadarıyla bankadan talimat verilemiyor bu fonlar için diye hatırlıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    İzahnameye bakarsanız alım satım esasları kısmında görebilirsiniz nasıl alım yapılabileceğini sn.ozbek. Daha önce bakmıştım hatırladığım kadarıyla bankadan talimat verilemiyor bu fonlar için diye hatırlıyorum.
    Sözleşme yapıyorsunuz almak için.

Sayfa 664/1000 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •