Sayfa 664/1003 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bu rallinin siyasi tablonun degismesi ile ilgili olabilecegine dusuk ihtimal veriyorum. Bu kelepir mallarin rallisidir. Isteselerdi Garanti bankasinin haberini bile gormezlikten gelebilirlerdi.

Erken secim olasiliginida dusuk goruyorum. Bu iktidarin rus ruleti ile oynamasi olur...2022 ve 2023 yillari bir cok buyuk projenin bitirme yillaridir. Eger hukumet doviz kurunu ve ona bagli yukselen enflasyonu ve fakirlesmeyi durdurabilirse bu secimdede mevcut muhalefet tablosuna karsi kazanma sansi yine yuksek olacagi kanisindayim.

Ama unutmamak gerek burasi Turkiye. Her an Her sey olabilir.
    Ben de benzer düşünüyorum.

Türk hisse senetleri bir ziyafet sofrası gibi cezbedici, kokular saçıyor , kurtlar BİST'in etrafında dönüyor , daha da düşmesi cazip hale gelmesi için yutkunarak bekliyordu.

İspanyollar aceleye getirdi ve işaret fişeğini attı.

kchol alım açıkladı..

sahol, arclk açıkladı.. belki başkaları da açıklamıştır..

bu alımlar kısıtlı idi..

kaldı ki zaten geri alım yapabiliyorsun, yanılmıyorsam geçen sene bu konular gevşetildi..

fark şurada ki bbva en sansasyonel biçimde yaptı.. hepsini alacağım dedi.. bu kısım değişik..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Şansa bak...
    30 dakika önce ge.en hafta aldığım THY (long) vadelileri (Froto'ya geçmek için) 17.95'den zararına kapatacaktım. Sat tuşuna basamadım hareketlenmeyi görünce 15 dakikada 430 M TL işlem hacmi ve 0.30 TL yukarı gidiverdi.
    son 4 yıldır Viop'da kaybettiklerimin %70'ini son iki ayda geri kazandım desem yalan olmaz herhalde.

Umarım hepiniz için bu durmun benzeri geçerlidir. Su akarken testiyi doldurmak lazım.
    Hepinize bol kazançlar...
    THY Altcoin gibi çıktı ve indi... neyseki kemerlerim bağlı bekliyoruz bakalım
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

BOFA aldığı sattığı

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    kchol alım açıkladı..

sahol, arclk açıkladı.. belki başkaları da açıklamıştır..

bu alımlar kısıtlı idi..

kaldı ki zaten geri alım yapabiliyorsun, yanılmıyorsam geçen sene bu konular gevşetildi..

fark şurada ki bbva en sansasyonel biçimde yaptı.. hepsini alacağım dedi.. bu kısım değişik..
    adam mılletın elındekını alırsa borsa kotundan cıkar zaten..bence bu haber ıyı ırdelenmelı...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

6.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Shortçu mu topluyor yoksa daha fazla longcu mu istemiyor? İki ucu boklu değnek.
    Şortçu,saatlik düzeltme,hacim hepsine karışık yapıyorlar,
    pıst 100 de 28-30 milyar kapanış hacimi bekliyordum ,
    daha yukseğe oynuyorlar , sıkıntı yok MALİYET esas ,

7. seans sonu ıyıce gebertecekler gıbı duruoy or sortcuları ....ıvmenın azalması beklenmelı ....gunluk kapanıs altına kaymadıkca sort tehlıkelı ...190lardan sort acmak gerı donuste burdan acmaktan daha guvenlı bence
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. o nasıl bir makas öyle...

Sayfa 664/1003 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •