Sayfa 664/1011 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. hahahaha yazmamla fışkırması bir oldu )

bozkurttu shorta sokaydık daha zevkli olacaktı
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Senin için şortluycam big abi, önce şunu bi fışkırttırıyımda maliyetim yahşii olsun
    Hamdım Piştim Yandım

3. Piyasanın tam kararsız olduğu zamanlar bence iki yönlü de hareket gelirse sert olacak ((:

SPOT da BofA ve İnfo Yatırım gene soldan sağa geçince sert hareket gelebilir,

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin için şortluycam big abi, önce şunu bi fışkırttırıyımda maliyetim yahşii olsun
    Dayu öğleden sonra long yapınca pala benden 25 bin aldı...vuruşa vuruşa parayı ondan aldım az da artıya geçtim..
    Eşit şartlarda vuruşamiyoruz palayla...her pozu görünce biz savunmasız kalıyoruz... stratejik akıl ile az az para alıyoruz Şükür....

6.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    çok sherefless bu pala, ben ucuza mal almayayım diye salmamış piyasayı aşağıya.. mesela malı taşımış olsam, şu an vadeli 53xx kusürlerde işlem görüyor olurdu, o yüzden şudur budur falan tarzı analizler hikaye, palanın ne yapacağı tamamen senin ne yapacağına bağlı.. schrödinger kedisi hesabı

teknik olarak dirence vurduktan sonra sert satış gelişmemiş olması, teknik olarak güçlü olduğuna delalet.. gün sonunu alıcılı bekliyorum
    Hoş geldin.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    karakemal madem merak ettin ben düz topçu değilim , teknik oyunumun %60-70 bak günlük pıst 100 grafım şort veya long buna göre kurarım.Dün akşam belirttim burada bardan dolayı pozisyonlar aldı güzel yerlerden ,alıntıladığın sadece saatlik formasyon yorumu verdiğim bantlar saatlik kapanış tarafında pozisyon alma bantlarım veya stoploss olma bölgelerim.
    aşağıda graf diyorsun ya demin bana burada her an herşey değişir bu yüzden grafa 2 yönlü bakıp paylaşıyorum .

bilek güreşi devam ettiği için üst ve alt rakamlar yazılıyor çünkü senin bademler hacim yapmak için çok kıvırıyor eskidendi o bam bam yukarı hareketler.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Vay anasını

Sayfa 664/1011 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •