425 diyorum.. 19.75 olacak.. dolar 5.85 5.90 olur
Originally Posted by drselcuk 425 diyorum.. 19.75 olacak.. dolar 5.85 5.90 olur Kapak olsun tüm foruma
Originally Posted by drselcuk Kapak olsun tüm foruma Tebrikler. Ben 500 dedim biraz fazla kaçmış Dolar tahmininiz tutmadı ama. Enteresan bir şekilde basıyorlar.
Originally Posted by Batman Ben kacar cafe de cansiz bugun benim ignenin etiisi gecio cenem zonkluyo hadi iyi geceler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Internet cafe olarak dua ettik size hemen gecsin diye 😃😃😃
Originally Posted by drselcuk 425 diyorum.. 19.75 olacak.. dolar 5.85 5.90 olur Soylediginize kendiniz bile inanmiyorsunuz Madem oyle niye tamamen dolara girmiyorsunuz Sadece siz degil ustadim herkes 400 yada 500 lerden bahsediyor Oyle kolaymi bir anda 400 hemde ilk denemesinde... Yarin hepinizi bekliyorum buraya...💪💪💪
Originally Posted by Webster Soylediginize kendiniz bile inanmiyorsunuz Madem oyle niye tamamen dolara girmiyorsunuz Sadece siz degil ustadim herkes 400 yada 500 lerden bahsediyor Oyle kolaymi bir anda 400 hemde ilk denemesinde... Yarin hepinizi bekliyorum buraya...💪💪💪 Ya kardeşim dolar alacak tl mi kaldi..
400 olursa Webster bize bir yemek borçlusun
Originally Posted by NewsTR 400 olursa Webster bize bir yemek borçlusun Bakin 400 veya ustu olsun birdaha bu foruma ugramam Var mi benim kadar iddiali konusabilecek???
Forum Rules
Yer İmleri