Sayfa 665/1001 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Gpa + 0.4654

2.  Alıntı Originally Posted by Toroslar33 Yazıyı Oku
    Gpa + 0.4654
    Ba da güzel getirmiş.

Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Meşhur edilen fondan hayır gelmiyor, bunu defalarca gördük. paylaşımlarımız da bu duruma dikkat etsek daha iyi olur. aynı fon konuşulduğunda alanlarda istedikleri getiriyi bulamıyor veya bir süre sonra sonu hüsran oluyor. Bir fonu sordunuz, sonrasında karar sizin tabii. Ama sürekli, ben o fonu aldım, bende de var, getirisi iyi gibi paylaşımlar fonu meşhur fon haline getiriyor. Fon şişiyor ve eski getirisi kalmıyor. Sanıyorum ki herkes zaten tefastan fonlarını getirilerini görüyor ve yorumluyordur. Velhasılı kelam, fonlar hakkında bilgi paylaşalım, ama meşhurlaştırmayalım.
    Tam bu noktada bazı şeyleri "bilmediğim" için sormak istiyorum. Fon meşhur olunca, tabi haliyle alıcısı çoğalıyor. Alıcısının çoğalması, belli bir zaman sonra, neden fonun getirisini azaltsın. Oysa, fon yöneticileri, daha kaliteli fonlar yapıp, bu itibarı neden değerlendirmesin?

4.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Tam bu noktada bazı şeyleri "bilmediğim" için sormak istiyorum. Fon meşhur olunca, tabi haliyle alıcısı çoğalıyor. Alıcısının çoğalması, belli bir zaman sonra, neden fonun getirisini azaltsın. Oysa, fon yöneticileri, daha kaliteli fonlar yapıp, bu itibarı neden değerlendirmesin?
    Bizim bir atasözümüz var nerede çokluk orada ..... diye. Konuştuğumuz dil düşüncelerimizi de etkiliyor sanırım
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

5.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Bunlar yaşanan, tecrübeyle gözlemlenmiş olaylar.

Meşhur bir fon yönetim şirketi yetkilisi bunu TV'de söyledi, aşırı giriş fonların yapısını sarsıyor diye
    En yakın örnek GPG daha 1 ay önce fon pay sayımı sınırlıyorum dedi.
    2019 yılı Ağustos sonrası aşırı giriş yaşayan TCD'nin nasıl yalpaladığını gördük.
    Aynı şekilde EIB'nin çok daha iyi olan gidişinin gerilediğini gördük.
    Tüm bunları buranın eski müdavimleri bilirler.

Yani bu tespitler kafadan sallanmıyor eskilerin bizzat gözlemlediği olaylara dayanıyor.

Ha bu arada bizimki sadece bir uyarı.
    Yoksa isteyen istediğini yazar, istediğini alır satar, kimsenin bir şey demeye hakkı yok yazılanlara

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Aslında TCD'ye girecektim. Ama zaten TKF varken aynı kurumun iki fonunu taşımak istemedim. Ama haklısınız onlardan da 3 lü sepet yapayım kafam daha rahat olsun. Var mı değişken öneriniz takip ettiğiniz biraz daha sakin nispeten az hisse taşıyan başarılılardan ?
    Hocam sakin bir degisken fon olarak sua yi cok begeniyorum.Ayrica eib i portfoyde tutuyorum.Nispeten daha oturakli fonlar ve hisse oranlari dusuk.
    Saygilar.

7.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Hocam sakin bir degisken fon olarak sua yi cok begeniyorum.Ayrica eib i portfoyde tutuyorum.Nispeten daha oturakli fonlar ve hisse oranlari dusuk.
    Saygilar.
    Teşekkür ederim , sua'yı inceleyim biraz, saygılar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Fon büyüdükçe yönetmesi zor oluyor. Fon yöneticileride böyle söylüyor.

Sayfa 665/1001 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •