Originally Posted by Mel1005 44 yaşında emekliye ayırdım kendimi , artık biraz da ezme zamanı.Biriktirmenin bi anlamı kalmadı hayatımda ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Nasil ayirdin o yasta Eyt de henuz cikmadi Coluk cocuk yokmu ustad?
Originally Posted by myfinans Siz o linkteki fotolara baktınızmı. Baktim Medwig hangisi
Originally Posted by Webster Ya aydin millete akil verme Kendin batiyorsun milletide cekmr Nereye batıyom Selçuk abim bilir Sen kendini koru sayın Webster bende makineler tıkır tıkır
Originally Posted by Webster Nasil ayirdin o yasta Eyt de henuz cikmadi Coluk cocuk yokmu ustad? Sana ne Webster Napican milletin hayatını
Originally Posted by Webster Baktim Medwig hangisi Orda medwig var mı
Originally Posted by Webster Baktim Medwig hangisi Elinden telefonu bırakmıyor diye yazmışlar, telefon olan herhalde.
Originally Posted by Webster Nasil ayirdin o yasta Eyt de henuz cikmadi Coluk cocuk yokmu ustad? Gözden raporum vardı üstad
Son düzenleme : Mel1005; 04-12-2019 saat: 21:41.
Originally Posted by Mel1005 Gözden raporum vardı üstad Gecmis olsun Ben de eyt ciyim Cikarsa dakka durmam
Forum Rules
Yer İmleri