Sayfa 666/668 İlkİlk ... 166566616656664665666667668 SonSon
Arama sonucu : 5337 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Tom Barrack:
    ✔Türkiye ile ABD arasındaki F-35 anlaşmazlığı yıl sonuna kadar çözülebilir.

YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,977
     Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Tom Barrack:
    ✔Türkiye ile ABD arasındaki F-35 anlaşmazlığı yıl sonuna kadar çözülebilir.

YTD
    yıl sonu ne 4 temmuzda de!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    yıl sonu ne 4 temmuzda de!
    Halkbank çok ucuz ve dolaşımı çok az. % 25 - 35 bandını Amerikan bankasına satsınlar ve yönetim kurulunda koltuk versinler. ABD de ABD firması ortağı olan bir bankaya ceza kesmeyiz diyerek çıksın işin içinden. Yönetim kamu da kalmaya devam etsin.

Trump: İran barışçıl olursa yaptırımları kaldırabilirim

ABD Başkanı Trump, İranın barışçıl olması ve zarar vermemesi halinde yaptırımları kaldırabileceğini söyledi. Trump, Eğer üzerlerine düşeni yaparlarsa, barışçıl olurlarsa ve bizimle işbirliği yaparlarsa, artık daha fazla zarar vermeyeceklerse, o zaman yaptırımları kaldırırım açıklamasını yaptı.YTD

5. Ozann hocam her haberi paylaşıyorsunuz. Ancak bu haberlerin hisse üzerindeki etkisini yapsanız daha faydalı olur. Bu haberleri görüyoruz zaten internette. İrana yaptırınmın kaldırılmasının Türkiyeye ve halkbanka ne etkisi var.
    Halka dava açılan ve iddia edilen olayların gerçekleştiği dönemde bu konu suçsa şuan İran yaptırımın kaldırılmasının hukuki bir faydası olmaz ancak belki siyasi etkisi olabilir.

Trump: İran barışçıl olursa yaptırımları kaldırabilirim

ABD Başkanı Trump, İranın barışçıl olması ve zarar vermemesi halinde yaptırımları kaldırabileceğini söyledi. Trump, Eğer üzerlerine düşeni yaparlarsa, barışçıl olurlarsa ve bizimle işbirliği yaparlarsa, artık daha fazla zarar vermeyeceklerse, o zaman yaptırımları kaldırırım açıklamasını yaptı.YTD

Sayın lennoncan; ben bu hisseyi 5 yıl önce aldım. Her şeyi 2 kez paylaşıyorsun diyenden hakaret edenlere kadar , daha geçen günlerde algı yapıyorsun diyenlere kadar...Haber kaynaklarına kadar kendi düşüncemi yazmadan paylaştım. İnternette okuyorsan ne güzel ama okumayan , gözden kaçan benim gibi reel hayatta çalışanlarda var. Her saat ben ekran başında değilim ki... Bir hisseye tepeden yakalanmış ve hissenin başına aynen bizim hissede olduğu gibi bir olumsuzluk gelmişse toparlanması uzun yıllar alıyor. Ben tepeden yakalanmadım...Haberlerin faydasına gelince ABD ile olan ilişkilerin düzelmesi,Halkbankası avukatlarının ABD nin en üst mahkemelerine başvurarak hukuki yönden artık sona geliyor olmamız vs paylaştığım haberleri okuyarak en azından Abd ile olan ilişkilerin düzeldiğini görmek dahi bir umut olabilir.İran haberini iyi okumamışsın..Trump der ki: İran dediklerimi yaparsa yaptırımları kaldırabilirim...Her şey Trumpta...Hisseyi dediğim gibi 5 yıldır taşıyorum. Hangi hisseyi alıyorsan haberleri oku ama 2/3 ay hisse taşımakla olmuyor. Alım yerin iyi olup sabır ile ödüllendireceksin.Var mı başka yol? Yok.. Tuprs/ Eregli/ sıse vs vs. hisselerinin son 3 yıl fiyatlarına bakarsan yatırımcılar kan ağlıyor.Maalesef borsa da hep para kazanacağım düşüncesi kolay olmuyor...YTD

Artık sağlık sorunum ilerledi. Bugün itibari ile müsadenizi isterken, Hisse net sahiplerine verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum.Hoşçakalın.YTD

8. Hocam geçmiş olsun. Nedir sıkıntınız?

Artık sağlık sorunum ilerledi. Bugün itibari ile müsadenizi isterken, Hisse net sahiplerine verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum.Hoşçakalın.YTD

Sayfa 666/668 İlkİlk ... 166566616656664665666667668 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •