Sayfa 667/997 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    Ödeme nakit olmak zorunda değil kardeşim hesabına geçerler paranı sende eft havale yaparsın. Önceden haber verirsen nakitte alırsın. 13.12.2017 tarihi ile Türkiye'de bankalardan parasını alamayan mudi yoktur. Aksini iddaa eden suç işler.

Hakaretlerini aynen iade ediyorum. Argümanı biten hakarete sarılıyor. Bişeyi çürüttüğünüz yok kaç gündür kendinizi rezil ediyorsunuz. Tabi gerçeklerde değişmiyor bu sırada, aynen bizim yazdığımız gibi duruyor...
    Okuyup anlama özürlüsün anlaşılan!!!
    Günlerdir birşey yazdığım yok başkasıyla karıştırdın anlaşılan, bir dr. a görün hafıza problemin başlamış.
    Bankadan nakit isteyen aynı gün mesai başlangıcında bildirse yine nakitini alır sıkıntı çekmeden.Yazdıklarımı dikkatli okursan nakit meraklısı olmadığımı da anlarsın, 25 yılda çekmek zorunda kaldığım nakit sayısı ancak bir elin parmakları kadardır gerisi eft dir.Hakarete gelince ''nakit para sapkını'' diye hakaret edip ''sapık'' muamelesi yapana ''dangalak'' kelimesi az bile.Göster kanunu diyorum yan çiziyorsun.Suç mevzusuna takılı kalmışsın bozuk plak gibisin ,burada yazdıklarım da hiçbir suç unsuru yok başımdan geçen olayı yazdım sadece.

2.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Siz bankacımısınız....
    Bunu bana söyleyen tüm bankacıları bir güzel haşlıyorum,en basiti siz borcunuzu bilmiyormusunuzmu???
    Vatandaşa bu hakkı tanıyormusun....
    Bankacı değilim.

"bilmiyormusunuzmu???" ne demek?

Vatandaşa ne hakkını tanıyormuyum?

İnsanlar galiba okuduklarını anlamıyorlar... NAKİT alamamakla toptan parayı alamamayı bir tutuyorlar. Vadesi biten para vadesiz hesaba geçer sizde eft havale ile AYNI GÜN alabilirsiniz. NAKİT: KAĞIT BASILMIŞ BANKNOT normal şartlar altında şubede bulunmadığı için önceden söylemek gerekiyor. Ama onuda haber verirseniz döviz bile olsa alabiliyorsunuz. Bugüne kadar alamadığım olmadı.

Ama eğer bu konuda bir kanun yoksa bankalar NAKİT: KAĞIT BASILMIŞ BANKNOT vermemezlik bile belki yapabilirler. O yüzden kanunun üzerinde ısrar ediyorum...

Suud dan Turkiyeye ABD uzerinden para yolluyorum
    alinan paralar sirasi ile

Suudi de banka 15 usd
    ABD 30 usd
    Turk banka 25 usd

yuhh be yuhh

15gunde bekliyoruz ayip be.......
    erken ceksek bi daha gomecekler

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    swift ücretinin içinde muhbir bankanında payı yokmu..
    O iş taa FED e kadar gitmiyor mu ?

Nasıl swift alınmaz..
    Ya çok güçlü bir el her yere hakim.

Yada belgeler sahte..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Banka mesai saatleri içinde şubede açmış olduğunuz parayı size vermekle yükümlüdür.alirken şu kadar alırız diyor muda verirken desin ? Öğleden sonra parayı MB ye gonderip faiz alırken sorun yok ... isterken mi sorun var ?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Arkadaşlar tartışmayıp sadece bir birimizin bilgilerinden fayda sağlasak. Diğer bir deyişle her birey fikrini söyler. Uygulama ya da inanma kişilere kalmış. Ancak bir birimizi kırma pahasına ikna etmeye çalışmak kimseye bilgi kazandırmaz. Tabii forumun amacı bilgi paylaşımı olduğu varsayımı altında bu yorumu yapıyorum.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Okuyup anlama özürlüsün anlaşılan!!!
    Günlerdir birşey yazdığım yok başkasıyla karıştırdın anlaşılan, bir dr. a görün hafıza problemin başlamış.
    Bankadan nakit isteyen aynı gün mesai başlangıcında bildirse yine nakitini alır sıkıntı çekmeden.Yazdıklarımı dikkatli okursan nakit meraklısı olmadığımı da anlarsın, 25 yılda çekmek zorunda kaldığım nakit sayısı ancak bir elin parmakları kadardır gerisi eft dir.Hakarete gelince ''nakit para sapkını'' diye hakaret edip ''sapık'' muamelesi yapana ''dangalak'' kelimesi az bile.Göster kanunu diyorum yan çiziyorsun.Suç mevzusuna takılı kalmışsın bozuk plak gibisin ,burada yazdıklarım da hiçbir suç unsuru yok başımdan geçen olayı yazdım sadece.
    Sadece sana değil senle aynı minvalde yazanlara da cevap veriyorum.

Ben ne kanunu göstercem birader banka aynı gün nakit ödemek zorunda diyen sensin ben değilim ben neyi ispat edicem

7. Bu gereksiz konu çok uzamadı mı ya iki gündür? Bu neyin tatavası.. Tmm herkes haklı, kapansın konu artık sıkıcı olmaya başladı.. Konu başlığı ile ilgili bir şeyler okumaya giriyoruz lakin sayfalardır aynı mevzu..

Bana niye yapmadilar o kadar goturdum, hatta dilekce bile yazdi abi .....
    Dilekce noter onayli olcakmis mis dedi bizim banka......

Ama arkadasinin bankasi takir takir yazdirmis, neyse kendi MT lerime de sorarim, oraya gelince.....

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Cüzdan götürüp yazdırabilirsin her banka yapıyor bunu yapmayan görmedim şu ana kadar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 667/997 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •