Sayfa 667/999 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Bankalardan yapılan fon tekliflerini prensib olarak hep ret ettim...
    Sebeb ana para+getiriden "fon işletim" ücreti almaları...
    Son haftalarda ballandırıp sunanlara da "portföyünüz yüksek faiz enstrümanları barındırıyor" bu geçici dedim..
    Haklıymışım...
    Fon işletim ücreti olması normal.Yönetimin kendine gelir sağlaması kabul edilebilir, sonuçta sizin adınıza işlemler yapıyorlar.
    O kesintiyi ben zaten görmüyorum kesinti yapılıp kalanı kar olarak bana ödeniyor.
    Fon getirileri düşşe de hala cazip.% 19 net veren banka yok şu anda.Paranızın likit olması günlük hareket özgürlüğü veriyor.
    O nedenle çok ta uzak durmayın fonlardan.

2.  Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Bankalardan yapılan fon tekliflerini prensib olarak hep ret ettim...
    Sebeb ana para+getiriden "fon işletim" ücreti almaları...
    Son haftalarda ballandırıp sunanlara da "portföyünüz yüksek faiz enstrümanları barındırıyor" bu geçici dedim..
    Haklıymışım...
    Geçici olduğunu PPF yatırımcısı zaten biliyor. Şu an hala mevduattan fazla kazandırıyor. Mevduat yatırımcısı için 0.5 puan bile önemli iken 20 lerdeki mevduat faizine karşın 22 lerde MK olan bir enstrüman. Yani ballandırıp hala sunulabilir.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Banka hayat sigortasına(Sağlık sigortası değil) zorlayamaz.Hele kendi acentasının fahiş fiyatlı olabilcek sigortasına hiç zorlayamaz.
    Ama uygun fiyata hayat sigortası yapacaksa bence yaptırmakta fayda var.Borç çoluk çocuğa kalmasın.
    Tabi bir de DASK isteyecek banka.
    https://www.sigortam.net/yillik-haya...asi-zorunlu-mu
    Zorlamiyor zaten benden bu orana alacaksan hayat sigortasi sart diyor. Bu asla zorlama degil

Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Kredi faizleri bu hafta ve önümüzde ki hafta biraz daha düşebilir.Krediye başvur ama kullanmak için hemen acele etme.
    Sizi hakli buluyorum lakin ev sahibi zengin zugurt beklemiyor...adama nasilsiniz diyorum. Cevaba bak
    Benim paraya ihtiyacim yok
    Gelde bi fasil agzina etme...

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Zorlamiyor zaten benden bu orana alacaksan hayat sigortasi sart diyor. Bu asla zorlama degil

Sizi hakli buluyorum lakin ev sahibi zengin zugurt beklemiyor...adama nasilsiniz diyorum. Cevaba bak
    Benim paraya ihtiyacim yok
    Gelde bi fasil agzina etme...
    Hayırlı olsun hocam eviniz güle güle oturun. Alınmış alınmıştır. Güzel güzel anılarınız olur umarım.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun hocam eviniz güle güle oturun. Alınmış alınmıştır. Güzel güzel anılarınız olur umarım.
    Mustafa ustadim
    Allah razi olsun. Daha iyileri sizlerin ve gelecek nesillerinizin olur umarim...

Fayizler düşsün türkiye büyüsün hadi bakalım pazartesinin ilk faiz oaylasimi benden gelsin iyi sabahlar herkese

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni. Evduat tl oran alan var mı

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

8.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Fayizler düşsün türkiye büyüsün hadi bakalım pazartesinin ilk faiz oaylasimi benden gelsin iyi sabahlar herkese

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    so, where is it ?

Sayfa 667/999 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •