Sayfa 667/1005 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    200 pivan kardasın bozkurt yetmezmi daha neyi bekliyon sende benim gibi olma sonra günlük 30 pivan razı gelirdin 1 saatte 1 haftalık yevmiye almışsın
    Abi normalde bu kârı çoktan ryil tim olarak kapatırdım emme sonra düşündüm de, diyelim 10450 den kapattım. Sonrası nolcuuk, tekrar poz açtığım seviyeye gelicek mi.
    Yok
    En iyisi gıbraşmadan izliyim
    Hamdım Piştim Yandım

2. israil rejimi zayıflatacak şekilde vuruyor son birkaç gündür. iranı bitirmek istese rafineri ve enerji alt yapısını vururdu ama sanırım er ya da geç batı yanlısı bir yönetim gelecek diye düşünüyorlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

İran biz atmadık diyor ama İsrail atarsa pıtlatırız diyor
    İsrail'de ateşkesi İran bozdu tahran pıtlayacak diyor
    Trump'ta 6 saat sonra ateşkese uyun diyor
    Şimdi hangisi doğru diyor
    Trump'ın uyanmasını bekleyeceğiz galiba
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abi normalde bu kârı çoktan ryil tim olarak kapatırdım emme sonra düşündüm de, diyelim 10450 den kapattım. Sonrası nolcuuk, tekrar poz açtığım seviyeye gelicek mi.
    Yok
    En iyisi gıbraşmadan izliyim
    Ne diyeyim sende haklısın
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    ya zarar ettiğimdede yazıyorum da...seni ne ilgilendiriyor......zaten viop da işlem yapan her şeyi göze alarak giriyorum......çok şükür totelde sermayeyi bu yıl bitmeden 4 kata yakın artırdım....tabi artırırken bir sürü garibanıda güllürüyorum.....zaten benim burada yaptığım işlemlerin birinci amacı garibanianları bu yaptığım karlarla onlara yardım etmekkkk
    koy son işlemlerini ne kazandın bakalım çok bilmiş kendinle çelişen yazılar yazmaktan bıkmadın mı bu kadar insan gelip senle neden bu muhabbetlere girip uyarıyor veya taşak geçiyor sordunmu kendine hala utanmadan üste çıkıp bilmişlik yok 4 katlamış vs vs sen milletin katladıklarını gördünmü kısas buysa bunlara gerek yok .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    koy son işlemlerini ne kazandın bakalım çok bilmiş kendinle çelişen yazılar yazmaktan bıkmadın mı bu kadar insan gelip senle neden bu muhabbetlere girip uyarıyor veya taşak geçiyor sordunmu kendine hala utanmadan üste çıkıp bilmişlik yok 4 katlamış vs vs sen milletin katladıklarını gördünmü kısas buysa bunlara gerek yok .
    yavruuuu sen haseten çatlıyorsun ondan olabilir mi....dün şort açtım diyorsun buyur ekstreni ortaya koy bakalım........

7. gören gördü buyur sıra sende
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    gören gördü buyur sıra sende
    kim gördü......nereye paylaştın....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 667/1005 İlkİlk ... 167567617657665666667668669677717767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •