Sayfa 669/1005 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --bu cevap değil...ADAM kaznırsa ne yapalım??
    Ne yapacağız, bir daha ki seçimi ya da hakkın tecellisini bekleyeceğiz

Ben ikinci turda olayın o kadar çantada keklik olduğunu düşünmüyorum, onu demeye çalışıyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2. İzmir belirleyici olabilir, orada fark daha fazla

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Hadi Ekrem neyse de, hala mansur aday olsaydı diyen var, çıldıracağım...Bir de dayılara kızıyoruz, en okumuşu böyleyse!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşlar Mansur yavaş aday olmuş olsa bu iş ilk turda biter miydi bitmez miydi?

Sinan Ogan partisi bile yok zafer diye bi parti destekliyor partinin teşkilatı bile yok %5.5 oy alıyor. Mansur aday olsa bu kişilerin hepsi Mansur verir miydi vermez miydi?

Baska sorum yok.
    Millet ittifakınn tek kazanacağı olasılık Ekrem imamoğlunun olacağı sonuçtu ama onada izin vermediler zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğanın oyu seküler milliyetçi oylar..
    Dinci reise mi
    Seküler KK mi

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Hadi Ekrem neyse de, hala mansur aday olsaydı diyen var, çıldıracağım...Bir de dayılara kızıyoruz, en okumuşu böyleyse!
    EKREM olsa ilk turda kesin biterdi. Geleceğin siyasetçisi adamda hitabet dili var. Genç siyasi zekası var.

7. İlhan Kesici %55 kesin alırdı. KK kolay manipule edilen biri onu öne sürdüler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Chp nin parti olarak oy oranına bakacak olursanız, kk nun neden kazanamadığın ıı görürsünüz. Gültekin babcan davutoğlunun ve karamollanın chp ye %0.0001 bile katkısı olmamış. Peki ne kazanmışlar, 80 tane fetöcü siyasal islamcı milletvekili almışlar.
    Bir başka konu, anketçilerden Sinan Oğan ın oyu içi n hesap soracaklar mı para ödedilerse, yok para kişisel olarak cebimizden çıkmıyor nasılsa önemli değil mi diyecekler.
    Another day in paradise

Sayfa 669/1005 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •