Sayfa 67/814 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 529 - 536 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Takasa göre 49 tavanindan alan günlükcu arkadaşlar delta meksa ve piramit komple çıkmışlar aradıkları tavanları bulamadılar demekki ) satıcı kısmında benim patron uşağı olarak niteledigim ak yatırım mevcut her ne kadar ky ile karışıkda olsa bugün ak yatırım satmadıysa sıkıntı yok dememden sonraki seans satışa geçmiş olması manidar kusura bakma patroncum beni sarsamazsın ha keza diğer yancilar halk ve oyak haddinden fazla alım modundalar bak bunu yazdım yarında halk ve oyakdan basabilirsin olsun diğer yan kurumların olan ziraat ve vakıf göz kırpar bu sefer hakkat ya 12 13 kurum kullanionuz demi yemezler dostum yemezler hiçbirşey yapmasam spk onayından sonra yine 62 en kötü ihtimal neyse takas yorumum böyle şahsi yorumum olup yatırım tavsiyesi içermez...

2. Ayrıca sunu da belirteyim saat 17.54 e kadar satış baskısı oluşturmak için koydugunuz yaklaşık 150k lotu son sn ler niye silionuz ha keza karanlık oda da yine baskı amaçlı 49 a bastığınız 45k lotu yine son dk sildiniz gözüm üzeriniz de sevgili spekciklerim....bu hareketleri seans kapanmadan burada yazacagimi da sanıyorsanız yanılıyorsunuz ekmeginize yağ sürmeye niyetim yok...

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Airforce da olmasa bizi duman edecek bu spartaküsler. Eline emegine saglik.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Ayrıca sunu da belirteyim saat 17.54 e kadar satış baskısı oluşturmak için koydugunuz yaklaşık 150k lotu son sn ler niye silionuz ha keza karanlık oda da yine baskı amaçlı 49 a bastığınız 45k lotu yine son dk sildiniz gözüm üzeriniz de sevgili spekciklerim....bu hareketleri seans kapanmadan burada yazacagimi da sanıyorsanız yanılıyorsunuz ekmeginize yağ sürmeye niyetim yok...

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu adamlar burayı okumuyorsa bende bir şey bilmiyorum.Sn airforce buraya maddeler halinde bizler için gerekli uyarıları yaz hatta bizlerin kuralları olsun hepimiz riayet edelim çünkü senin yazacağın her şey bizim faydamıza artık uygulamakta bize düşüyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by The Stock Yazıyı Oku
    Bu adamlar burayı okumuyorsa bende bir şey bilmiyorum.Sn airforce buraya maddeler halinde bizler için gerekli uyarıları yaz hatta bizlerin kuralları olsun hepimiz riayet edelim çünkü senin yazacağın her şey bizim faydamıza artık uygulamakta bize düşüyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Est. ne haddime sadece aldım sattım demeden çok fazla da yazmadan beklemek. En güzeli akşam seans kapanınca konusabiliriz birde isteğim şu satacak olan arkadaşlar kendilerine kademe belirlesin oradan kademeye satış yazsın çünkü adamlar alt kademeleri bilerek boş bırakıyor ki biri piyasa ya da serbestten satış yaparsa ne kadar alttan alsam kâr gözüyle bakıyor o yüzden kademeye yazmak satacaklar için bu aşamada en mantiklisi serbest yazanlar birde panik yasattiriyor tahtaya o yüzden lütfen sakin şimdi size kapanış kademesi atayım da ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız....

6. Sn Airforce, Bugün aklıma geldi; Spek ben olsam size reddedemeyeceğiniz bir teklif yapar buradaki insanlara hisseyi kötülemenizi isterdim herhalde 😄

7.  Alıntı Originally Posted by crazybiri Yazıyı Oku
    Sn Airforce, Bugün aklıma geldi; Spek ben olsam size reddedemeyeceğiniz bir teklif yapar buradaki insanlara hisseyi kötülemenizi isterdim herhalde 😄
    Ben ancak şöyle bir teklife açığım spek gelip buradaki ky yi topla bana lotlarinizi atiyorum bi fiyattan virmanla dese katılacak arkadaşlarla bir fiyat belirler anlaşırsak toplanır verirdik heralde o bizi silkelemek için uğraşmaz bizde onunla inatlasmayiz )) onun dışında ki tekliflere kapalıyım bu dünyada benim için maddi tekliflerden önce gelen şeyler vardır herkesin kazanacağı bir topa girerim aksini rabbim bana nasip etmesin...

8. [QUOTE=airforce1;224297]Ben ancak şöyle bir teklife açığım spek gelip buradaki ky yi topla bana lotlarinizi atiyorum bi fiyattan virmanla dese katılacak arkadaşlarla bir fiyat belirler anlaşırsak toplanır verirdik heralde o bizi silkelemek için uğraşmaz bizde onunla inatlasmayiz )) onun dışında ki tekliflere kapalıyım bu dünyada benim için maddi tekliflerden önce gelen şeyler vardır herkesin kazanacağı bir topa girerim aksini rabbim bana nasip etmesin...[/QUOTE
    Adamsın.

Sayfa 67/814 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •