Originally Posted by çıtak gördün mü ? 822700 de 3. dünya harbi çıktı Çıtak net olamıyorsan git ustanı çağır gelsin ..ki ..usta öncesinde çıraktır
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by çıtak gördün mü ? 822700 de 3. dünya harbi çıktı ayular kündeyi attı AK YATIRIM ile YAPI KREDİ'nin spota para sokmaları lazım... yok öyle beleş tahta yükseltme basın 500 milyon gitsin yukarı
Originally Posted by mert45 Çıtak net olamıyorsan git ustanı çağır gelsin ..ki ..usta öncesinde çıraktır neden net olamıyorum... hızlı işlem döndürdüler kırınca 1500 puan basmadımı aşağı
şimdi de boğalar geldi üstüne oturmaya çalışıyorlar tahtayı
Originally Posted by çıtak neden net olamıyorum... hızlı işlem döndürdüler kırınca 1500 puan basmadımı aşağı OO sende mi şortsun yanee.. bak gene olmadı ama ..iddia aynı taraf olmaz ki ..
Sasa -%8, Endeks artıda Shortçuya 1 yudum su yok diyor pala.
Originally Posted by çıtak şimdi de boğalar geldi üstüne oturmaya çalışıyorlar tahtayı Net ol.. yoksa 822 oldu ayy şimdi 822.4 oldu ..ayyy 8190.00 oldu ay ..824 oldu ..bunlar değil ..kapanış eksi mi artı mı ya ..
Originally Posted by mert45 OO sende mi şortsun yanee.. bak gene olmadı ama ..iddia aynı taraf olmaz ki .. bu fiyattan şort mu olur ? hele gelsin 827 ye 828 e bi... bakarız ordan
Forum Rules
Yer İmleri