Sayfa 670/1002 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Bu aralar ABD vatandaşları da çaresizdir , Bizim yine BİST var iyi kötü ,adamlarda borsa ,5 yıllık ,10 yıllık tahvil faizleri düşüyor
    altını , gümüşü vs .

eee %10 enflasyona karşı paralarını nasıl koruyacaklar
    Ne kadar hümanistim Amerikalıları bile düşünüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yurt dışı borsalar, altın, gümüş, petrol, kripto ne var ne yok ciddi düşüşte.
    Powell'in faiz açıklamalarını hiç beğenmedi piyasalar.
    BIST dışında işe yarar hiçbir şeyyok diyebilir miyiz? Gözümüz gibi bakmalıyız valla.2 gündür hareketler sıkıcı olsa da.

3. piyasaların powela bu kadar aşırı tepkisi bence gereksiz ve abartılı bir hareket oldu. ben hala noel rallisine geri dönüş bekliyorum açık söyleyim.

bu olay aynı zamanda parasının erimemesi için tanrı amerikayı korusun veriler iyi gelsin diye yalvaran türk küçük yatırımcısının çokkutuplu dünyaya geçtik palavrasıyla aslında kendini kandırdığına da güzel kanıttır: )
    Son düzenleme : friendly_1980; 15-12-2022 saat: 23:28.

4.  Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    BIST dışında işe yarar hiçbir şeyyok diyebilir miyiz? Gözümüz gibi bakmalıyız valla.2 gündür hareketler sıkıcı olsa da.
    Gece viop'u hafif eksi kapattı, yarın eksi olabilir belki.

Açıkçası ben bu kadar hızlı ve sert yükselişten rahatsızım.
    Sindire sindire gitse daha içime sinecekti.
    Her an bir şeyler olacakmış gibime geliyor, ama umarım yanılırm.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Gece viop'u hafif eksi kapattı, yarın eksi olabilir belki.

Açıkçası ben bu kadar hızlı ve sert yükselişten rahatsızım.
    Sindire sindire gitse daha içime sinecekti.
    Her an bir şeyler olacakmış gibime geliyor, ama umarım yanılırm.
    Bence de endekse yarın çakabilirler , ama bir taraftan da endeksi tutmak için de sise ve ereğliye bu gün çaktılar

6.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Bence de endekse yarın çakabilirler , ama bir taraftan da endeksi tutmak için de sise ve ereğliye bu gün çaktılar
    Biraz geri gelsin, biraz sakinleşsin çok daha sağlıklı olacak.
    Biz de takviye fırsatı buluruz o zaman.

Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    Osmanlı da 11 gibi geçerdi.Sonra 14.30 a kaydı.Philip de 11 de mi geçiyor.Osmalıyı en çok bu yüzden severdim halbuki.Artık o konuda farkı kalmadı.Yine de seviyorum Osmanlıyı.Kullanımı çok kolay hiç sıkıntı yaratmadı. işe yaramasa da bir yığın program da veriyor.
    Benim için osmanlıda iki eksik var dediğiniz gibi, önceleri o da saat 11 de dönen parayı hesaba aktarıyordu. tek eksiği zincir emirdi. bununla iki eksik oldu.fakat fonların alıp satmadıklarımı orada. çünkü harika bir fon sayfası var. phillipte fon alıp satmak için çok tık yapıyorsun. osmanlının fon kısa yolları çok iyi.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Biraz geri gelsin, biraz sakinleşsin çok daha sağlıklı olacak.
    Biz de takviye fırsatı buluruz o zaman.
    Geri gelince takviyede mi bulunmalı yoksa artık kârda olanların bir kısmını satmalı mı diye düşünüyorum, takviyeye elde daha çok nakit olsun diye, endeks artık zorlanmaya başladı sanki her an geri çekilecek gibi geliyor.

Sayfa 670/1002 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •