Sayfa 671/705 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    HAYIRLI OLSUN'

Beyaz Futbol programında yorumlarda bulunan Engin, "Talisca, ocak ayında Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. En-Nesyri ocakta gidecek, gitme durumu ve isteyeni var. Talisca ile birlikte üst düzey bir santrfor alınacak." ifadelerini kullandı.
    Ben buna çok inanmıyorum.20 milyon euro verdiğin adamı yarım sezon sonra göndermek fln bana çok hayal geliyor.Ferdi de 2 ay sonra geri dönüyor diyorlardı.Arda da her transfer sezonunda kiralık geliyor.En-Nesyri çok ufak ihtimal belki Arabistan'a kafa kağıdı avantajıyla gidebilir de ocak çok erken bence.

2. Formda bir GS var 5 puanlık farkın kapanması kolay değil. GS yi sahasında en az 3-1 yeneceksin ki averaj üstünlüğünü de ele geçiresin. Yoksa GS nin hem 5 puna hem de ikili averaj üstünlüğü var. Kadro olarakta FB'den hala iyi durumda. Neyse biz hisseye gelelim. Hisse bir kaç gündür yükselen hacimle birlikte toparandı ve yeniden 100 liranın üzerine kendini attı. Hareketin nedeni Talisca tranferinin dillendirilmesi. Ama bu arada sportif tarafta küçük bir sendeleme hisseyi yine 100 liranın altına atar. 100 lira civarında alış için uygun olduğunu düşünüyorum şuan ki şartlarda. GS puna kaybederse bu rakamlar çok ucuz kalır tabi ki. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by asriel Yazıyı Oku
    Ben buna çok inanmıyorum.20 milyon euro verdiğin adamı yarım sezon sonra göndermek fln bana çok hayal geliyor.Ferdi de 2 ay sonra geri dönüyor diyorlardı.Arda da her transfer sezonunda kiralık geliyor.En-Nesyri çok ufak ihtimal belki Arabistan'a kafa kağıdı avantajıyla gidebilir de ocak çok erken bence.
    Ben 1 defa seyretsem,,Yusuf el nesriyi kesinlikle almazdım,adam yaramaz,,paraya yazık,,şu bir gerçekki Fener santrafor bulmakta beceriksiz.Para bol,ama gözü kapalı havaya savuruyorlar.
    El Nesriyi takasda kullanırlarsa isabetli olur.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Yürü oğlum hedefe kadar.Kim tutar seni.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Şirketin banka borçları alarm veriyor,TS,Bjk ve Gs yüklü sermaye artırımına giderek bu konuda girişimde bulundular.
    Fener in de şiddetle bu konu üzerinde kafa yorması lazım.
    Gayrimenkuller değerlendirilerek,elde edilecek nakitle,banka borçlarının kapatılması 3-4 yılı bulur.
    En doğru karar sermaye artırımı,,4 milyar nakit elde etmek için %4500 gibi bir bedelli sermaye artırımına ihtiyaç var.
    Tahsisli artırılırsa iyi olur.

Ali Koç başkana duyurulur.

Ali Koç'tan basın toplantısı kararı: Çok şey birikti
    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerium'un yeni tır teslim töreninde konuştu. Koç, yakında basın toplantısı düzenleyeceğinin sinyalini vererek "Benim söyleyeceğim şeyler çok birikti. Az kaldı, onu söyleyeceğim yakında" dedi.

Onuachu için yeniden Süper Lig ihtimali belirdi
    Beşiktaş'ın geçen sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu'yu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
    Ali Koç,mıy mıy mıy etmeye devam etsin.

Ünlü spor yorumcusu İbrahim Seten, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe'nin büyük bir sponsorluk anlaşmasına imza atmak üzere olduğunu açıkladı. Seten'in aktardığına göre, ismini açıklamadığı bir Fenerbahçe yöneticisiyle gerçekleştirdiği görüşmede, Adidas ile yapılacak yeni forma sponsorluğu anlaşmasının detayları gündeme geldi. Söz konusu anlaşmanın, forma satışları da dahil olmak üzere kulüp kasasına 5 yıl boyunca toplam 250 milyon Euro kazandırması bekleniyor.

Sayfa 671/705 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •