NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
günaydın iyi haftalar.
Dünden
Faizi düşürüyoruz.
Enflasyon daha düşecek.
Demekki masada düşecek.Ne zaman düşmüşde dahada düşecekmiş?
Ters den okursak dahada artacak demekki.![]()
Gündemi değiştirdiler gene.
Doğalgaz kullanmayın.
Elektrik kullanmayın
Araba kullanmayın.
Eskiden bunlarmı vardı?
Ekmekde yemeyelim FİT olalım.
Evde almayalım.Mağarada kalalım doğada çadırda kalalım.
Telefon ve İnternet de neki?
Oldu olacak elbisede giymeyelim.
TCMB, ENFLASYON HEDEFİNİN TUTTURULAMAMASI SEBEBİYLE HÜKÜMETE AÇIK MEKTUP GÖNDERDİ https://www.bloomberght.com/sondakika
buralar iyice sirke döndü,
Elektrik faturalarında yeni düzenleme. Aylık tüketim kotası q50 kw den 210 kw ye çıkarıldı.
Erdoğan: Salgın döneminde, dünyada kömür fiyatları 5 kat, doğalgaz fiyatları 10 kat artarken biz ülkemizde bunu vatandaşlarımıza yansıtmamak için yoğun gayret gösterdik
Erdoğan: Yılbaşı itibarıyla tarifelerde zorunlu düzeltmeye gitmek zorunda kaldık, faturaların iki hatta üç kat arttığı yönündeki şikayetleri üzerinde yeniden düzenleme talimatını verdim
Erdoğan: Elektrik faturalarında sınır aylık tüketimi 150 kilovattan 210 kilovata çıkarıyoruz
Erdoğan: 2018'den bu yana 6 bakanlıkta değişiklik yaptık, gerektiğinde yeni değişiklikler de yapabiliriz
*Erdoğan: Kredi Garanti Fonu kefaleti ile kullandırılacak üç yeni destek paket ile tedarik zincirinde sürekliliği sağlayacak bir ekonomik destek iklimi oluşturmaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
210 kw iyi oldu benim faturalarda ortalama 200 kw civarında geliyordu. Artık kıl payi durumundayım.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri