Sayfa 671/882 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    sanırım sana şşk beyni yedirmişler kafan almıyor 37.50 bu zamana kadar destekti şimdi direnç olursa sıkıntı olur demedik mi gerçi teknik bilmediğin anlamadığın işler bunlar sen boşver çantacılığa devam et ben 30 dan alacağım kekoooo
    Kavganizi gidin başka yerde yapın mümkünse bu foruma bulaşmayın nereden istiyorsaniz oradan alın satın artık sıkmaya başladınız sizin demenizle düşüp çıkacaksa ...

2. bizim dememizle düşüp çıkmıyor teknik yorumluyoruz ama bu hoja diye peşinde koşulan keko bi grup var diyor düşmesini istiyor diyor akd takas olduğu gibi duruyor görülmeyecek birşey değil bakmasını bilen görüyor ben kavga etmiyorum mücadele ediyorum bu analizci bozuntularıyla

3.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    bizim dememizle düşüp çıkmıyor teknik yorumluyoruz ama bu hoja diye peşinde koşulan keko bi grup var diyor düşmesini istiyor diyor akd takas olduğu gibi duruyor görülmeyecek birşey değil bakmasını bilen görüyor ben kavga etmiyorum mücadele ediyorum bu analizci bozuntularıyla
    işin gücün burayı manipüle etmektir...varsa bir bilgin varsa bir düşüncen burada paylaş...senin amacın forumu kirletmektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    işin gücün burayı manipüle etmektir...varsa bir bilgin varsa bir düşüncen burada paylaş...senin amacın forumu kirletmektir...
    aslan parçası grafik attık bakmadın mı rakamları yazdık görmedin mi boş yapma hadi baloncu balon sat

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    aslan parçası grafik attık bakmadın mı rakamları yazdık görmedin mi boş yapma hadi baloncu balon sat
    balon dediğin hissede işlem yapıyorsun...biraz tutarlı ol yahu..akıl ve mantığın yok bari bizimle dalga geçme....roketçi....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. BRKSN için burada paylaşılan veriler ortada, daha önce teknik analizler de paylaşıldı. Şuan teknik sat veriyor olsa bile, hissenin geleceğine inandığım için problem yok. sayın keko ve kazançkapısı'nın bu hisseyi bulma ve tanıtmadaki emekleri çok onlara ve diğer arkadaşlara teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    balon dediğin hissede işlem yapıyorsun...biraz tutarlı ol yahu..akıl ve mantığın yok bari bizimle dalga geçme....roketçi....
    balon baloncu diye sen ve senin gibilere diyorum idrak edemiyorsun onu bile seni nasıl takip edip beğeniyorlar bu kafa ile hayret )))

8.  Alıntı Originally Posted by Giyu Yazıyı Oku
    BRKSN için burada paylaşılan veriler ortada, daha önce teknik analizler de paylaşıldı. Şuan teknik sat veriyor olsa bile, hissenin geleceğine inandığım için problem yok. sayın keko ve kazançkapısı'nın bu hisseyi bulma ve tanıtmadaki emekleri çok onlara ve diğer arkadaşlara teşekkürler.
    sizin bu dualarınız bize her türlü zorluğu unutturuyor dostum...sizin gibi helal süt emmiş arkadaşlar olduğu sürece biz de bu forumlarda olacağız...

Sayfa 671/882 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •