Sayfa 671/1009 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    dolar vatandaşa devredildiği değerin en az 1:1 i kadar düşmeden yükseliş trendine girmez, trendler 2-3 yıl sürer ve kesintisiz devam eder, borsa gibi düşünün siz bir hisseyi 4 tl den vatandaşa kitleyip geri yerine koyacağınız yer 1,50-2,00 arası olur, ne 3,50 den ne 3,0 dan o hisseyi vatandaş satmaz ama 1.50-2 tl olunca satmak için birbirlerini yerler, dolarsa zaman zaman tepki çıkışları olur, bunlar genel başlangıcı olarak kabul görmez, trend başlangıcı malın yerine koyulduğu vakit olur, seneye 2,70-2,90 görülür seneye görülmez ise 2019 da er geç görülür, fazla bir birbirinizi üzmeyin alın satın ekonomiye can katın, alım satımda bankalara ve aracı kurumlara komisyon ödeyin ki orda çalışanların maaşları çıksın evine ekmek götürsün, arada zarar yada kar fark etmez yeterki sistemin içinde kalın eninde sonunda tüm paranızı ahtopotun vantuzları gibi emer bunlar, hepimizden daha zeki ve daha donanımlılar, yada her saniye yeni şeyleri öğrenmeye açıklar, sürekli kendini yenileyen canlı türü gibiler, ben emekli oldum bu işlerden elimi kolumu çektim şurda üç beş sene kalan kısacık ömrüde para kazanma saçmalığına ayırmak abes olur, 50 yaşından sonra her kim para kazanmaya çalışırsa elindeki parasını daha çok kaybeder, ölmeden yiyin yiyebilidiğinizi , 40 yıl bu işlere kafa yordum şimdi 40 yıl geriye gidecek imkanım olsa hem borsandan hem fx gibi türev piyasalardan uzak dururdum, %100 yapardım bunu
    Aynştayn tespit edildi...
    bakınız:
    bist hisse ve doviz davranışı korelasyonu

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

2. Amacına uygun yorumlar olurdu eskiden burada

3.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Tüm EM'lerde dolar yükseliyor..K.Kore'yi yine kaşıntı tutmuş..ancak temel neden bu değildir diye düşünüyorum..
    Bi kere ri yong ho
    Bunu newyorkta dediyse
    Belli canım
    Us n. Korea halvet
    Bize film izletiyo bunlar
    Ordan daha bişey olmaz

4. USDTRY de Kar yaptınız mı dostlar? Herşeyin bir değeri vardır.

3.65 ten itibaren kademeli satarım USDTRY yi. Max 3.75 e kadar yolu var. Ama görmeyedebilir.

Ondan sonra TL de yüksek faizlerle uzun bağlanın. Dolara kolbastı olabilir. FED ziksen faiz falan arttıramaz. ABD -> Kuzey Kore ye girişirken ABD usd$ nakavt olabilir!

ALTIN ve TL nakit iyi olur o ortamda. Ama 2017 sonundan itibaren 1 cent bile USD$ taşımam!

BIST te 85000 den kademeli alım yaparsanız sağlam para kazanırsınız!

O kadar.

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Evet artık olaylara ters tarafından bakmayı öğrendim..

Birşey kötü olarak mı gösteriliyor..

Birşey çok iyi olarak mı gösteriliyor.
    Bir ülke ile dostmuyuz
    Bir ülke ile düşmanmıyız.

Bilin ki tam tersi..

Çok zor buna inanmak...Öyle güzel işliyorlar ki..Öyle bi algı pompalaması var ki.

Misal almanya seçimler bitti..

Görecez ...
    Kaptın bonusu len köftehor seni...
    gizem...
    lozan...
    ne derlerse tersi mantığı aynştayn mübarek...
    olayı çözmüşsün televizyon tamircisi sen misin hah hah...

Ama helal olsun kafa çok güzel çalışıyor...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bi kere ri yong ho
    Bunu newyorkta dediyse
    Belli canım
    Us n. Korea halvet
    Bize film izletiyo bunlar
    Ordan daha bişey olmaz
    USD/JPY 'deki düşüş bu yüzden olabilir..ancak EUR/USD 'deki düşüş farklı..Draghi garip açıklamalar yapmış:

Draghi, "Enflasyonun bir noktada hedeflediğimiz seviyelerine ilerleyeceğine daha fazla inanmaya başlıyoruz ama aynı zamanda enflasyon patikasının yukarı yönlü seyretmesinde, hatırı sayılır miktarda para politikası desteğine ihtiyacımız olduğunun da bilincindeyiz. Orta vadeli enflasyon görünümünde hala bazı belirsizlikler görüyoruz. Kurda son dönemde yaşanan oynaklık izlenmesi gereken bir belirsizlik kaynağı" ifadelerini kullandı.*
    Mızlanıyor gibi..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    USD/JPY 'deki düşüş bu yüzden olabilir..ancak EUR/USD 'deki düşüş farklı..Draghi garip açıklamalar yapmış:

Mızlanıyor gibi..
    Gerçi Draghi ''taper'' yapsada, yapmasada Dolar yükselecekte..hatta ''taper''yaparsa doların daha çok yükselme ihtimali mevcut bence..

Ancak şu anki EUR/USD düşüşünde Draghi'nin mızlanması, yani ''taper'' yapamayacağına ait deliller ağırlık kazanıyorsa DXY zaten yükselir..Çünki Euro'nun DXY'deki payı %57 civarında..bu durum bugünkü EM'lerdeki doların yükselişini açıklayabilir sanırım..

8. Draghi yi dinleyen varmı yokmu bilmem ancak sürpriz afd partisinin yüzde 13 une binaen avro düşüyor belliki yani para garanti ortamı sever
    Ah Be avrupa bunca sene Didin dur dusureme kuru
    Bi seçim neticesinde 1.20 parite hemen 1.18 e gelsin
    Ey docland dinle sözümü
    Bi dahakine o partiye yüzde yirmi üstü oy gelsin
    Draghi yi kim takar :-)

Sayfa 671/1009 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz