Sayfa 673/997 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,377 - 5,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
    Vay enayiler piyasa 500 beklerken 250 indirebilmişler.
    Bende saf saf görüntü olsun diye 175 yaparlar demiştim.
    Enflasyon-faiz zart zurt derken ülkece dolar/döviz namus meselesi haline getirildi.
    Şu an piyasanın emniyet sübabı kalmadı. An itibariyle değil para kazanmak normal bir vatandaş olarak paranın değerini koruyabileceğin basit ve anlaşılır bir imkan yok. Bu mekanizmaların hepsi auta çıktı, buna altında dahil(1200 mü olur 1800mü belirsiz).

En gözde yatırım kriptolar artık :D
    Ytd

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    geçenlerde dunya gazetesinde okuyordum.. görüş aldıkları kişiler bu vergi artışlarının "çok sakıncalı" sonuçlar doğuracağını söylüyordu..katılmamak mümkün değil..

%45 bakalım hakkaten getirecekler mi? komedi.. adam çalışacak ama sen ona %45 vergi getireceksin.. yarısını alacaksın elinden.. tamamen zulüm..
    Bu ulkede %45 e maruz kalacak yani 1mm tl kazanan bir avuc insan var. Bunumu sorun ettiniz simdi?

Bir avuc insan.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bu ulkede %45 e maruz kalacak yani 1mm tl kazanan bir avuc insan var. Bunumu sorun ettiniz simdi?

Bir avuc insan.
    evet sorun ettim.. problem mi var.. ? ve bir avuçtan daha fazla var.. iş olsun diye yazı yazma..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    En büyük dert gelir vergisi diliminin % 35 ten % 40 a çıkması olur...Her geçen ay yamulup kalırız sene sonlarına doğru...
    Bu muhabbeti anlamiyorum bahsi gecen insanlar turkiyenin en zenginleri

Bu kadar ac varken zenginin vergisini konusmak?

Bu muhabbeti anlamiyorum bahsi gecen insanlar turkiyenin en zenginleri

Bu kadar ac varken zenginin vergisini konusmak?
    boş boş konuşuyorsun aylık maaşı 9-10000 civarında olan herkes bu kapsama giriyor
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    evet sorun ettim.. problem mi var.. ? ve bir avuçtan daha fazla var.. iş olsun diye yazı yazma..
    Guzel kardesim ayda 80 bin tl kazanan adam tr nin en zengin binde birindedir zenginlik olarak

Bu kadar zengin jet sosyetenin ne kadar vergi verdigini tartismak absurd geldi. Eminim cogunun mal varligi cok yuksektir.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    boş boş konuşuyorsun aylık maaşı 9-10000 civarında olan herkes bu kapsama giriyor
    Yillik 1 milyon tl gelir nasil ayda 9 bin tl oluyor aciklarmisiniz?

Muthis merak ettim

Guzel kardesim ayda 80 bin tl kazanan adam tr nin en zengin binde birindedir zenginlik olarak

Bu kadar zengin jet sosyetenin ne kadar vergi verdigini tartismak absurd geldi. Eminim cogunun mal varligi cok yuksektir.
    boş boş konuşma.. ayda 80 veya 100.. bunun %45 i ni neden vergi versin adam..it gibi çalışacak ve sonra her ay 40-50 bin tl vergi verecek.. ?onun yerine kamu tasarruf yapsın.. ayrıca seni ilgilendirmeyen konulara neden bulaşıyorsun.. eğer vergiler normal diyorsan bunu alıntı yapmadan kendi fikrin üzerinden tartış..olaylardan haberin yok.. burada manasız şeyler yazmakta üstüne yok..evet fazla vergi istemiyoruz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 673/997 İlkİlk ... 173573623663671672673674675683723773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •