Sayfa 674/992 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yiyorum da midenin hacmi belli iste..
    Fazla yeyince rahatsizlik yapiyor.
    Eksi erik Hamza'nin dedigi gibi reflu yapar oldu.
    En guseli pembe domatis yine..
    Syg,
    İleri derecede reflüm vardı. Zayıflayınca ve spor yapınca esamesi kalmadı

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Erik vb refluden öte gaz yapar.. refluyu yapan cok sebep var. Ozellikle sigara tatli acı yiyecekler

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Ucuz iş gücünde Çin'i bile geçtik

4. Piyasa değeri ortalama 2 milyon kusürlerde bir gayrimenkulü 1.8 M gibi bırakıyorlar .Ortalama 15 bin civarı kira getirisi potansiyeli var ,gelişmekte olan bir bölgede ..

Burayı şu ortamda almak mantıklımı ,beklesemde fiyatı düşürmeyecekler tuzu kuru satıcı biraz..

Değerli yorumlarınız için şimdiden tesekkürler arkadaslar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Piyasa değeri ortalama 2 milyon kusürlerde bir gayrimenkulü 1.8 M gibi bırakıyorlar .Ortalama 15 bin civarı kira getirisi potansiyeli var ,gelişmekte olan bir bölgede ..

Burayı şu ortamda almak mantıklımı ,beklesemde fiyatı düşürmeyecekler tuzu kuru satıcı biraz..

Kira potansiyeline eminmisiniz işyeri sanırım

3000 kira getirisi olan yere 1.5 milyon istiyorlar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    İleri derecede reflüm vardı. Zayıflayınca ve spor yapınca esamesi kalmadı

Aynı şekilde çok ilginctir 103 kilodan 6 ayda 82'ye düştüm. Reflüm , ülserim görünmez oldu. Bel fıtığım geçti gibi neredeyse, uyku apnem vardı. Artık yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Piyasa değeri ortalama 2 milyon kusürlerde bir gayrimenkulü 1.8 M gibi bırakıyorlar .Ortalama 15 bin civarı kira getirisi potansiyeli var ,gelişmekte olan bir bölgede ..

%1 civarında kira getirisi ile çok iyi. Ancak bir iki işyeri ve bir iki emlagım vardı. Şunu söyleyebilirim. Olası kriz anlarında, meskenlerden kira gelirleri hep patlıyor. Çıkarmak zor, paranı almak zor, vermeyince vermiyor.
    Ancak işyeri olunca, kirayı ödemezse dahi malı oluyor, hukuken tahsil edebiliyorsun. Zaten para kazanmıyorsa, durmuyor, kendi çıkıp gidiyor.
    Ayrıca mesken amaçlı gayrimenkulun masrafları da çok oluyor, kirayı düzenli almak da zor oluyor.
    20 yıldır yaşanmış tecrübelerime dayanarak söylüyorum, kiralama yapmak için yatırım amaçlı ise, işyeri tercih etmekte muazzam yarar var kanımca
    Gayrimenkulleri dolar bazında düşünmek gerek. Uzun süredir fiyatlar aynı ama aslında dolar bazında neredeyse %30-40 düştü. Bundan sonra Tl bazında düşmeye devam eder mi ? sanmam.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Aynı şekilde çok ilginctir 103 kilodan 6 ayda 82'ye düştüm. Reflüm , ülserim görünmez oldu. Bel fıtığım geçti gibi neredeyse, uyku apnem vardı. Artık yok.
    Aynı şeyler vardı, bahsi geçti diye reflüyü söyledim. Kilo bütün kötülüklerin anası, spor düşmanı. 3 senedir hasta olmadım tü tü bana

Sayfa 674/992 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •