Artan

577.500,00 10 18:10
112,20 10 18:10
165,40 9.97 18:10
26,92 9.97 18:10
51,05 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 18:10
129,10 -9.97 18:10
18,89 -9.96 18:10
36,00 -9.95 18:10
4,82 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.613.454.529,50 18:10
6.981.560.695,21 18:10
6.847.608.707,55 18:10
6.814.355.283,75 18:10
6.798.268.245,90 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 674/885 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 7077 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. ingiltere mayıs ayında gelen veriler ile resesyondan çıktığı belirlendi...sıra avrupa ve ardından da amerikaya gelecek...avrupa piyasası da canlandığında berkonun ciro ve karları artmaya başlayacak...berkosan en kötü döneminde dahi en güzel bilançoları yolladı...avrupa tam anlamı ile canlandığında kimse bu bebeği tutamayacak... koştukça koşacak...

yurtiçinde de canlanmalar oluyor...ihracat güçleniyor...iyi günler gelecek..bu bebek koşacak...o kadar....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn. Keko, sn. Kazançkapısı bende ihracat noktasında sizlerle aynı fikirdeyim. Ve eninde sonunda dövizin ihracat kaynaklı yükselişe geçeceği düşüncesindeyim.
    ülkemizde dövizin baskılanması ülke ekonomisinde sıkıntı yaratıyor...dövizin baskılanması politikası sürdürülebilir değil...eninde sonunda hükümet dövizin üzerindeki baskıyı kaldıracaktır...o vakit de berkosanda ciro ve kar patlamaları görülecektir...

berkosanda iki faktör çok önemli..birincisi avrupa pazarının canlanacak olması , ikincisi de yurtiçinde döviz kurunun yüksek olması...bu iki faktör de gelecekte berkosanın istediği şekilde gelişecektir...berkosanı alırken bu iki faktörü de göz önüne aldım...

berkosanın en zor dönemlerinde (bu iki faktörün de en kötü olduğu dönemde ) bu karları getiriyorsa , en iyi olacağı dönemi tahmin etmek bana heyecan veriyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bırakın birileri çizgiler ile uğraşsın.... 37,50 direncinizi yesinler.... birileri bu gün ile uğraşsın ,biz yarınlar ile uğraşalım...

4. Türkiye dışa bağımlı bir ekonomidir,dolayısıyla döviz ihtiyacı zaruridir..
    Dövizi sağlayacağımız 3 ana hat var..
    -ihracat
    -turizm
    -yabancı yatırım yada sıcak para sıklığı
    Bu kalemler ülkemizin rekabet edebildiği sürece dinamik olur..maalesef gelişen piyasa olana kadar türk lirası değer kaybetmeye devam edecek..

5. https://www.bloomberght.com/euro-bol...a-erdi-2351873

Euro Bölgesi’nde resesyon sona erdi
    Euro Bölgesi’nde ilk çeyrek büyüme verileri bölgede resesyon sona erdiğini gösterdi. Bunun yanında enflasyon verileri kalıcı sinyaller verdi.
    30 Nisan 2024 Salı, 12:38
    Güncelleme: 30 Nisan 2024 Salı, 12:38
    Euro Bölgesi’nde resesyon sona erdi
    Euro Bölgesi ekonomisi, en büyük dört üyesinin öncülüğünde beklentileri aşan bir büyüme ile resesyondan çıkarken, enflasyonda son dönemde görülen gerileme durdu.

Eurostat verilerine göre ilk çeyrekte gayri safi yurt içi hasıla önceki üç aya göre yüzde 0,3 arttı. Bloomberg anketindeki medyan beklenti sadece yüzde 0,1’lik bir büyümeye işaret ediyordu. Ayrı bir veriye göre bölgede tüketici fiyatları ise Nisan ayında - hem beklentilere paralel şekilde hem de Mart ayı ile aynı seviyede - yıllık bazda yüzde 2,4 oranında arttı.

Yüksek enflasyon, yükselen faiz oranları ve zayıf küresel talep nedeniyle üretimin düşmesinin ardından Euro Bölgesi ekonomisi için umutlar artmaya başladı. Bölgenin canlanmasına en büyük katkı sorunlu sanayi sektöründe toparlanma yaşayan Almanya’dan geldi. Avrupa Merkez Bankası’nın da Haziran ayı itibarıyla faiz indirimlerine başlayarak ekonominin canlanmasını desteklemesi bekleniyor.

6. avrupada resesyon sona erecek diyordum meğer ben takip etmeyeli resesyon sona ermiş bile... şimdilik internetten bu konuyu merak edip araştırınca gördüm...avrupa bundan sonra canlanmaya girecek arkadaşlar...böylece berkosanın dayandığı iki ayaktan birisi olumlu yönde değişmeye başladı...geriye de döviz kuru kalıyor...oda yavaş yavaş özelikle de sonbaharda artmaya başlayacak...uzmanlar 40 tl civarlarında yıl sonu fiyatı bekliyorlar..bakalım neler olacak ??

7. işin ilginç yanı son paylaştığım haberde benim aylardır söylediğim haziran ayından itibaren avrupa faiz indirimine gidecek söylemim yazılı....aşağı yukarı süreci doğru okuduğumu düşünüyorum...berkosan için de süreç devam ediyor...bu bebek için şartlar olgunlaşıyor....

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    işin ilginç yanı son paylaştığım haberde benim aylardır söylediğim haziran ayından itibaren avrupa faiz indirimine gidecek söylemim yazılı....aşağı yukarı süreci doğru okuduğumu düşünüyorum...berkosan için de süreç devam ediyor...bu bebek için şartlar olgunlaşıyor....
    Hükümetin dövize baskı uyguladigini zannetmiyorum konjoktur gereği dolaylı yönden düşmemesi için destek olduğunu düşünüyorum kendi haline bıraksa faizlerin yüksekliğinden dolayı dövizde daha çok çözülme olacaktır bence hükümet buralardan emin adimlarla döviz ihtiyacını karşılıyor bu böyle biraz devam edecek gibi gorunuyor

Sayfa 674/885 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •